Advokatsekretær med speciale i digital tinglysning

Er du specialiseret inden for ejendomsberigtigelse og digital tinglysning? Kunne du tænke dig at være advokatsekretær i et juridisk team, der servicerer landets dygtigste landbrugsvirksomheder? Ønsker du en fleksibel hverdag? Og vil du gerne arbejde i et godt team, hvor vi hjælper hinanden, når det er nødvendigt? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så er du måske Patriotisk Selskabs nye advokatsekretær.

Patriotisk Selskab er en rådgivningsvirksomhed i Odense, hvor ca. 80 engagerede medarbejdere yder rådgivning til landbrugsvirksomheder inden for økonomi, regnskab, planteavl, husdyr, miljø og jura. Da vi oplever en tilgang af kunder og opgaver inden for det juridiske område, søger vi en dygtig og erfaren advokatsekretær, som er vant til at arbejde selvstændigt og til at have direkte kontakt med kunder.

Som advokatsekretær har du en hverdag i et juridisk team med p.t. 3 jurister, hvor der både er spændende opgaver og mulighed for en god balance mellem arbejde og familie/fritid.

Dine arbejdsopgaver
Du kommer til at bistå vores jurister med det daglige arbejde, herunder udarbejdelse og gennemgang af dokumenter, korrespondance vedrørende dokumenter og praktiske opgaver.

Du varetager selvstændigt en stor del af opgaverne i forbindelse med ejendomsberigtigelse og bistår med oprettelse af testamenter og ægtepagter, herunder tinglysning.

Endelig omfatter arbejdet almindelig kontordrift og lejlighedsvis pasning af husets reception.

Dine kvalifikationer
Som person er du serviceminded. Du er åben og udadvendt og forstår at kommunikere med kunder.

Dine opgaver løser du hurtigt og korrekt. Du er struktureret og god til at bevare overblikket, også når der er meget travlt.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra advokatbranchen.

Derudover har du følgende kompetencer:

 

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling, hvor din faglige og personlige udvikling og din trivsel prioriteres højt, hvor der er gode muligheder for fleksibilitet i hverdagen, og hvor vi samtidig slår på høj faglighed og kvalitetsløsninger til vores kunder. Du bliver desuden en del af et velfungerende team, hvor vi hjælpes ad, når der er travlt. Vi har en afslappet og uformel omgangstone.

Der er som udgangspunkt tale om en 30-timers stilling.

Ansøgning
Stillingen ønskes besat medio august 2017 eller efter aftale. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Kristina Rohani på mobil: 2677 8341 eller direktør Christian H. Vesterager på mobil: 2811 3900.

Ansøgning og cv sendes til HR-konsulent Anne Jensensekretaer@patriotisk.dk. Vi behandler løbende de indkomne ansøgninger, og annoncen tages af nettet, så snart vi har ansat den rette medarbejder.