Erfaren planteavlskonsulent med lyst til personlig udvikling

Brænder du for tæt kundekontakt og markbesøg? Så har vi det rette job til dig.

Hos Patriotisk Selskab søger vi en erfaren planteavlskonsulent til rådgivning af nogle af landets største professionelle landbrugsvirksomheder.

Du kommer til at indgå i et fagligt stærkt og socialt velfungerende team med 15 medarbejdere, hvor vi i hverdagen hjælper hinanden til at opnå succes. Mulighederne for personlig og faglig udvikling er desuden gode.

Patriotisk Selskab er beliggende i Odense, beskæftiger ca. 80 engagerede medarbejdere og yder landsdækkende rådgivning inden for økonomi, planteavl, strategi, jura, miljø og husdyr.

Om jobbet
Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag, hvor du i samarbejde med de øvrige medarbejdere yder landsdækkende rådgivning med stærkt fokus på markbesøg og produktionsrådgivning. Vi forventer, at du har lyst til at få nogle af de dygtigste planteavlere til at flytte sig yderligere.

Stillingen skræddersys til netop dig og dine kompetencer.

Om dig
Du har en uddannelse som agronom, jordbrugsteknolog eller lignende.

Som person er du engageret og vægter dine kunder højt. Du har gode sociale kompetencer, er uhøjtidelig og en ”holdspiller”, som deler viden og erfaring med dine kolleger. Dit energiniveau er højt, og du har det store overblik og får dine opgaver løst til den aftalte tid.

Hvis du synes, at stillingen lyder interessant, men ikke føler, at du er kvalificeret lige nu, hører vi alligevel gerne fra dig.

Ansøgning
Ansøgning, cv og eksamenspapirer uden CPR-nr. sendes til HR-konsulent Anne Jensen
planteavlskonsulent@patriotisk.dk snarest muligt. Vi indkalder løbende kandidater til samtale. Vi henviser i øvrigt til vores privatlivspolitik for ansøgere, som ligger på vores hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Karen Linddal Pedersen på 4036 7318.