Erfaren planteavlskonsulent til Patriotisk Selskab

Har du solid erfaring med planteavlsrådgivning, og brænder du for tæt kundekontakt og markbesøg? Så har vi det rette job til dig.

Hos Patriotisk Selskab søger vi en dygtig og erfaren planteavlskonsulent til en spændende stilling med rådgivning af landets største professionelle landbrugsvirksomheder og med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et fagligt stærkt team. Patriotisk Selskab er beliggende i Odense, beskæftiger ca. 80 engagerede medarbejdere og yder rådgivning inden for bl.a. økonomi, strategi, husdyr, miljø, jura og planteavl.

Om jobbet
Du bliver en aktiv medspiller i vores planteavlsafdeling, som består af 12-13 medarbejdere.

I din hverdag yder du landsdækkende produktionsrådgivning til store professionelle landbrugsvirksomheder. Du får en bred vifte af opgaver, bl.a.:

 

Vi forventer, at du tager det faglige ansvar for; den rådgivning, du yder, de artikler, du skriver, samt for de projekter, du styrer og er involveret i.

Om dig
Du er fagligt stærk og brænder for tæt kundekontakt og markbesøg. Vi forventer, at du har mindst 5 års erfaring med planteavlsrådgivning. Du er skarp inden for korn, raps, roer og frøavl, og det er en fordel, hvis du har kendskab til præcisionsjordbrug.

Som person er du engageret og vægter dine kunder højt. Du har gode sociale kompetencer, er god til at danne relationer og er en ”holdspiller”. Dit energiniveau er højt, og du er struktureret og analytisk.

Ansøgning
Ansøgning og cv sendes til HR-konsulent Anne Jensen på konsulent@patriotisk.dk hurtigst muligt. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Karen Linddal Pedersen på 4036 7318.

Se jobopslaget I pdf her: Erfaren planteavlskonsulent