Junior-planteavlskonsulent til Patriotisk Selskab

Hos Patriotisk Selskab søger vi en junior-planteavlskonsulent til en spændende stilling, hvor du kan bidrage til rådgivning af landets største professionelle landbrugsvirksomheder. Vi prioriterer din faglige og personlige udvikling højt.

Patriotisk Selskab er beliggende i Odense og beskæftiger ca. 80 engagerede medarbejdere, som yder rådgivning til vores medlemmer inden for bl.a. økonomi, strategi, husdyr, miljø, jura og planteavl.

Om jobbet
Du bliver en aktiv medspiller i vores planteavlsafdeling, som består af 12-13 medarbejdere.

Din hverdag kommer bl.a. til at gå med følgende:

 

Hvis du har det rette potentiale, er der mulighed for, at du på sigt kan blive planteavlskonsulent.

Om dig
Du er uddannet cand. agro. med speciale i planteproduktion, bachelor i Agro Science eller Agro biologi, jordbrugsteknolog eller lignende. Vi forestiller os, at du er nyuddannet eller har et par års erfaring som konsulent. Derudover er det en fordel, hvis du har praktisk erfaring fra landbruget.

Som person er du engageret og brænder for det, du laver. Du har gode sociale kompetencer, er god til at danne relationer og er en ”holdspiller”. Dit energiniveau er højt, du er struktureret og analytisk og du er indstillet på at lære nyt.

Ansøgning
Ansøgning og cv sendes til HR-konsulent Anne Jensen på konsulent@patriotisk.dk hurtigst muligt. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Karen Linddal Pedersen på 4036 7318.

Se jobopslaget I pdf her: Junior-planteavlskonsulent