Juridisk konsulent til familieretlig rådgivning

Kunne du forestille dig at arbejde med familie- og arveretlig rådgivning af ejere af landbrugsvirksomheder i en spændende og udfordrende stilling, hvor der er god mulighed for at gøre karriere, samtidig med at der er plads til familie og fritid? Så læs videre.

Hos Patriotisk Selskab søger vi en juridisk konsulent til en nyoprettet stilling, primært til familie- og arveretlige opgaver, herunder dødsbobehandling.

Patriotisk Selskab er en rådgivningsforening for landbrug og rådgiver inden for bl.a. økonomi, planteavl, miljø og jura.

Landbrugets behov for familie- og arveretlig rådgivning er stort, idet familie- og arbejdslivet er tæt forbundet for de fleste ejere af landbrugsvirksomheder. Vi oplever således travlhed og en tilgang i mængden af rådgivningsopgaver.

Om jobbet
Du kommer primært til at rådgive vores medlemmer og løse opgaver inden for familieret og dødsbobehandling. Dog dækker vores jurateam bredt inden for erhvervs- og familieretlig rådgivning, og i travle perioder hjælper vi hinanden på tværs af fagområder, hvorfor du også kan komme til at løse andre typer af opgaver.

Ud over samarbejdet med resten af jurateamet kommer du også til i konkrete kundesager at arbejde tværfagligt sammen med medarbejdere i andre afdelinger – fx i vores økonomiafdeling.

Du kommer til at supplere en af vores erfarne juridiske konsulenter, som har ansvar for det familie- og arveretlige område. Samtidig får du selvstændigt ansvar for dine egne opgaver.

Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, men hvis du ønsker deltid, er der også mulighed for det.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en stilling med spændende og udfordrende opgaver, hvor der er god mulighed for at gøre karriere, samtidig med at arbejdstiden er fleksibel, og der er plads til familie og fritid.

Teamet, du kommer til at indgå i, er socialt velfungerende og har en uformel og respektfuld omgangstone.

Patriotisk Selskabs vision er at være den foretrukne rådgiver for de dygtigste landbrugsvirksomheder, hvilket kræver, at kvaliteten af vores rådgivning er i top. Dine muligheder for personlig og faglig udvikling er derfor gode.

Du får desuden en masse fagligt stærke kolleger, som du kan sparre med, både i og uden for din afdeling.

Om dig
Du er uddannet cand.jur. med interesse for det familie- og arveretlige område. Vi forestiller os, at du har et par års relevant erhvervserfaring, men nyuddannede kommer også i betragtning til stillingen.

Du er åben og i dit rette element, når du kommunikerer med medlemmerne. Du kan lytte, spørge ind til medlemmets behov og forklare kompliceret viden på en måde, så medlemmet forstår det. Det er desuden vigtigt, at du har forståelse for salg, da stillingen i et vist omfang indebærer, at du er opsøgende i forhold til medlemmerne.

Derudover er det nødvendigt, at du er god til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine egne opgaver, samtidig med at du kan – og gerne vil – indgå i et team.

Ansøgning
Ansøgning, cv og eksamenspapirer uden CPR-nr. sendes hurtigst muligt til HR-konsulent Anne Jensenjura@patriotisk.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi indkalder derfor løbende kandidater til samtale. Vi henviser i øvrigt til vores privatlivspolitik for ansøgere.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Christian H. Vesterager på 2811 3900.