Miljøkonsulent til rådgivning af landbrugsvirksomheder

Har du erfaring med miljøregulering af landbrug, og kunne du tænke dig at rådgive nogle af landets dygtigste landbrugsvirksomheder? Så er vores ledige stilling som miljøkonsulent måske noget for dig.

Patriotisk Selskab er en rådgivningsvirksomhed i Odense, hvor ca. 80 engagerede medarbejdere yder rådgivning til landbrugsvirksomheder inden for økonomi, regnskab, planteavl, husdyr, jura og miljø.

Vi søger en ny miljøkonsulent til at indgå i et team, hvor godt samarbejde, humor og et fælles ønske om at yde kunden kvalificeret rådgivning er i højsædet.

Opgaver
Du kommer primært til at beskæftige dig med rådgivning af vores kunder inden for miljøgodkendel-ser af husdyrbrug, husdyrloven og etablering af større anlæg (vindmøller/biogasanlæg). Derfor er det en fordel, hvis du har erfaring med dette.

Myndighedskontakt på vegne af vores kunder er en væsentlig del af jobbet, og derfor er det også en fordel, hvis du har kendskab til offentlig forvaltning og forvaltningslovens regler.

Kvalifikationer
Du har:

 

Som person er du åben, udadvendt og positiv og trives med at være en del af et team. Du er ikke bleg for at tage fat, du lægger stor vægt på at levere kvalitet, og du har hele tiden fokus på at skabe resultater og indhente nye opgaver hos kunderne.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en udfordrende og spændende stilling i et fagligt og ambitiøst miljø, hvor du får lov at være rådgiver for landbrugsvirksomheder i hele landet. Du får god mulighed for at sparre med og blive udfordret af dygtige kolleger, og vi vægter din faglige og personlige udvikling højt.

Ansøgning
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt eller efter aftale. Ansøgningsfrist er den 1. december 2017. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Tine M. Zimmermann (Team Natur, Miljø & Husdyr) på 2476 1879 eller direktør Christian H. Vesterager på 2811 3900.

Ansøgning, cv og eksamensbeviser sendes til HR-konsulent Anne Jensenmiljoe@patriotisk.dk.