Økonomirådgiver til Patriotisk Selskab

Kan du skabe værdi for nogle af landets dygtigste jordbrugsvirksomheder? Så er et job som økonomirådgiver hos Patriotisk Selskab vejen frem for dig!

Patriotisk Selskab er en rådgivningsvirksomhed i Odense, hvor ca. 80 engagerede medarbejdere yder rådgivning til professionelle jordbrugsvirksomheder inden for hovedområderne økonomi og regnskab, planteavl, husdyr, miljø og jura. Du kan læse mere på www.patriotisk.dk.

Arbejdsopgaver
Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 

Kvalifikationer
Vi forventer, at du har:

 

Du er

 

Vi tilbyder
Vi tilbyder et attraktivt og spændende job med stor mulighed for personlig og faglig udvikling. Derudover vægter vi trivsel, gode sociale relationer og fleksibilitet i hverdagen højt, samtidig med at vi skaber kvalitetsløsninger og værdi for vores kunder.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør for økonomirådgivning Peter Borreby på mobil: 2027 7116.

Ansøgning samt cv og eksamenspapirer sendes til HR-konsulent Anne Jensen på e-mail: raadgiver@patriotisk.dk. Vi behandler løbende de indkomne ansøgninger, og annoncen tages af nettet, så snart vi har ansat den rette medarbejder.