Praktikstilling til kommende jordbrugsteknolog-studerende

Hvis du overvejer at studere til jordbrugsteknolog med speciale i økonomi – så er det nu, du skal slå til. Hos Patriotisk Selskab vil vi nemlig sikre 1-2 kommende jordbrugsteknologstuderende på Erhvervsakademi Aarhus en praktikplads, inden de overhovedet påbegynder studierne.

Hos Patriotisk Selskab har vi indgået en samarbejdsaftale med Erhvervsakademi Aarhus og søger derfor nu 1-2 personer, der har lyst til at studere til jordbrugsteknolog med speciale i økonomi (agro business economist) i Aarhus – og undervejs i studiet have tilknytning til Patriotisk Selskab samt gennemføre det praktikforløb, som er en del af uddannelsen, hos os.

Praktikforløbet varer 10 uger og finder sted på den sidste del af den toårige uddannelse. Undervejs i din uddannelse vil vi være din kontaktvirksomhed, du vil modtage invitationer til vores events osv. Derudover vil der måske være mulighed for en fastansættelse, når du er færdiguddannet.

Vi tilbyder
Som praktikant i vores økonomiafdeling vil du blive tilknyttet en mentor. Du får lov til at prøve kræfter med de fleste typer arbejdsopgaver – det kan fx være bogføring og moms, regnskaber, skatteregnskaber, årsrapporter, budgetter og virksomhedsanalyser. Vi sørger også for, at du får kendskab til alle økonomiafdelingens fire teams, så du når at møde så mange af Patriotisk Selskabs medarbejdere som muligt og oplever virksomhedens kultur hele vejen rundt.

Det er vores erfaring, at du gennem et praktikforløb kan prøve af, om du vil være rådgiver, samt om Patriotisk Selskab er det rette sted for dig – samtidig med at vi får mulighed for at lære dig og dine kompetencer at kende. Det danner grobund for, at vi i fællesskab kan vurdere, om du skal fastansættes, når du bliver færdig med din uddannelse.

Om os
Patriotisk Selskab er en rådgivningsvirksomhed inden for landbrug beliggende i Odense og med godt 207 års historie. Vi består af cirka 80 medarbejdere, der yder rådgivning til landbrugsvirksomheder i hele landet inden for bl.a. husdyr, miljø, jura, planteavl, strategi og økonomi. Alt, hvad vi gør, er baseret på høj faglighed – og vi prioriterer derfor også vores medarbejderes personlige og faglige udvikling højt. Derudover vægter vi fleksibilitet i hverdagen – bl.a. har vores medarbejdere flextid og mulighed for at arbejde hjemmefra.

Du er
Først og fremmest har du en drøm om at arbejde med økonomirådgivning af nogle af landets dygtigste landbrugsvirksomheder og kunne forestille dig en karriere hos Patriotisk Selskab.

Derudover er det naturligvis nødvendigt, at du har en uddannelse bag dig, der er adgangsgivende til jordbrugsteknolog-studiet – dvs. en STX, HF, HHX, HTX eller en faglig erhvervsuddannelse, fx landmand.

Som person forventer vi, at du er engageret og har et ønske og en forventning om at få et godt fagligt udbytte af dit kommende studie.

Ansøgning
Hvis vi har vakt din interesse, skal du både ansøge om at komme ind på studiet som jordbrugsteknolog med speciale i økonomi og sende en skriftlig ansøgning til Patriotisk Selskab.

Ansøgning til Erhvervsakademi Aarhus
Ansøgningsfristen for studerende med en erhvervsuddannelse er den 15. marts kl. 12.00 (kvote 2) og for studerende med en STX, HF, HHX og HTX er det den 5. juli kl. 12.00 (kvote 1). Studiestart er den 27. august 2018. Den 1. marts kl. 19 er der informationsaften om studiet på Tretommervej 31 i Vejlby.

Læs mere om studiet her

Læs mere om optagelse, adgangskrav osv. her

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte adjunkt hos Erhvervsakademi Aarhus Christina Vesterager Laursen på telefon 7228 6000 eller mobil 7228 6406.

Ansøgning til Patriotisk Selskab
Vi skal have din skriftlige ansøgning om et praktikforløb under din uddannelse i hænde senest den 3. marts. Ansøgningen skal sendes til HR-konsulent Anne Jensen på job@patriotisk.dk. Ved eventuelle spørgsmål kan du kontakte direktør Christian H. Vesterager på 2811 3900.

Din ansøgning behandles med forbehold for, at du optages på studiet.