Stærk økonomikonsulent til rådgivning af store komplekse landbrug

Da en af vores dygtige medarbejdere har søgt nye udfordringer, søger vi en ambitiøs og fagligt skarp medarbejder, der kan varetage et job som økonomikonsulent for nogle af landets største professionelle landbrugsvirksomheder og en interessant kundeportefølje.

Patriotisk Selskab er beliggende i Odense og beskæftiger ca. 80 engagerede medarbejdere, som yder rådgivning inden for bl.a. husdyr, miljø, jura, planteavl, strategi, økonomi og regnskab.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en udfordrende og spændende stilling i et fagligt og ambitiøst miljø, hvor du får lov at være rådgiver for interessante og komplekse landbrugsvirksomheder i hele landet. Du får god mulighed for at sparre med og blive udfordret af dygtige kolleger, og vi vægter din faglige og personlige udvikling højt. Løbende efteruddannelse vil blive en del af din hverdag.

Arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 

Om dig
Vi forventer, at du er uddannet jordbrugsøkonom, agronom, jordbrugsteknolog, har en HD i regnskab eller lignende. Vi forventer desuden, at du har mindst 3-5 års erfaring med rådgivning inden for regnskab, analyser, budgetter, investeringer, finansiering eller lignende. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra eller kendskab til landbrugssektoren – og gerne inden for svinesektoren. Som person er du ambitiøs, engageret i dit arbejde og resultatorienteret. Du er desuden udadvendt, imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer til kunder såvel som kolleger.

Ansøgning
Ansøgning, cv og eksamensbeviser sendes til HR-konsulent Anne Jensenjob@patriotisk.dk.
Vi behandler løbende de indkomne ansøgninger.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Thomas Skøtt på telefon 2779 2039.