Virksomhedsrådgiver til rådgivning af professionelle jordbrugsvirksomheder

Kunne du tænke dig at hjælpe vores medlemsportefølje med den strategiske udvikling af deres virksomheder? Så er du måske vores nye virksomhedsrådgiver.

Patriotisk Selskab er en rådgivningsvirksomhed i Odense, hvor ca. 80 engagerede medarbejdere yder rådgivning til store professionelle jordbrugsvirksomheder, der udover land- og skovbrug også omfatter udlejning, turisme, oplevelsesøkonomi m.m. Vi yder rådgivning inden for økonomi, regnskab, planteavl, husdyr, miljø, jura og strategi.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en udfordrende og spændende stilling i et fagligt og ambitiøst miljø, hvor du bliver virksomhedsrådgiver for store professionelle jordbrugsvirksomheder i hele landet. Du får stor frihed til at strukturere dit arbejde og udvikle din stilling. Derudover vægter vi din faglige og personlige udvikling højt.

Du bliver en del af vores virksomhedsrådgivningsteam i økonomiafdelingen. Både i og uden for teamet er der god mulighed for at sparre med og blive udfordret af dygtige kolleger.

Opgaver
Du kommer primært til at beskæftige dig med at hjælpe vores medlemmer til at udvikle deres virk-somheder. Det kan bl.a. indebære:

 

Kvalifikationer
Du har:

 

Som person er du ambitiøs, initiativrig, analytisk, troværdig, fagligt stolt og god til at skabe relationer. Du har evne for at danne overblik, sans for detaljerne, vægter både proces og resultat og ser muligheder og sammenhænge. Derudover er du stærk og tydelig i din kommunikation og formidling.

Ansøgning
Ansøgning, cv og eksamensbeviser sendes til HR-konsulent Anne Jensenraadgiver@patriotisk.dk.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør for økonomirådgivning Peter Borreby.

Se stillingsopslaget I pdf her.