17
Jun
Bramstrup 2020

På grund af coronavirus afholdes det traditionelle “Åbent Hus” ikke i år.

Vi vil i stedet gerne invitere dig til at se forsøgene til en af vores fremvisninger, som afholdes tirsdag den 16. juni og onsdag den 17. juni kl. 10.00, 13.00 og 16.00 begge dage.

Som bekendt er der et maksimalt deltagerantal på 50, så det er nødvendigt med tilmelding. Skriv ønsket dato og tidspunkt, antal deltagere og bil-nummer i mailen. Sidstnævnte skal hjælpe os til i praksis at styre antallet af mennesker.

Tilmelding skal ske til map@dlf.dk – og kun via denne mail.

Det er “først til mølle”, så når der er fyldt op, lukker vi for tilmelding. Tilmeldingsfristen er fredag den 12. juni kl. 12.00.

Du er først tilmeldt, når du modtager en bekræftelse retur, og denne bekræftelse skal medbringes til Bramstrup. Ikke tilmeldte bliver afvist ved indgangen.

For dem, der ikke bliver plads til, vil vi optage en video, hvor vi viser forsøgene frem. Linket til videoen vil ligge klar her på siden senest kl. 19 tirsdag aften og vil vare ca. en time. Inviter evt. en kollega på besøg og tag på virtuel markvandring sammen. Efterfølgende kan I jo nyde den traditionelle Bramstrup menu: Øl, kartoffelsalat, frikadeller og pølser. Det bliver dog for egen regning i år!

Forsøgsmark på Bramstrup 2020 udføres i samarbejde med DLG, DLF Seeds og Bramstrup Videncenter.