07
Nov
Ejendomshandel med succes – både for køber og sælger

Står du over for at skulle sælge din ejendom eller overdrage den til én i din familie – ikke nødvendigvis lige nu, men måske i løbet af de næste ti år?

Eller kunne du godt tænke dig at købe/overtage en landbrugsejendom – enten for første gang eller som supplement til din nuværende virksomhed?

Så skulle du tage at deltage i vores fyraftensmøde, hvor vi samler kommende købere og sælgere og giver vores bud på, hvordan handlen kommer i hus – på en måde, der er tilfredsstillende for begge parter.

Køber og sælger kan – logisk nok – ofte have svært ved at blive enige om præmisserne for en handel. Det betyder desværre, at handelsforløbet kan blive langt, at landbrugsejendomme overdrages for sent samt at gennemsnitsalderen blandt danske landmænd er høj. Det gør det ikke bedre, at nye købere på markedet kan have svært ved at skaffe finansiering til ejendommen.

Hvad skal der til, for at der kan blive gennemført nogle flere gode handler?

Hvad kan du selv gøre for at få succes med handlen? Og hvad er sidste nyt om finansloven 2020; sker der noget, som får betydning for ejendomshandler?

Program

Køber og sælger: Sådan får I sammen handlen til at lykkes
v. virksomhedsrådgiver Carsten Hansen

  • Ejer: Gør din ejendom salgsklar: Begynd mindst 10 år i forvejen og beslut dig for, om du vil nedslide eller udvikle ejendommen
  • Køber: Find den rette ejendom – og opnå den fornødne finansiering

 

Ejendomshandel: Sådan gør du, og det skal du være opmærksom på
v. juridisk seniorkonsulent Claus Munk

  • Købsaftalen – og hvad der skal stå i den

 

Skat ved ejendomshandel: Find den bedste løsning
v. seniorkonsulent Kaj Refslund

  • Succession – overdragelse af skat
  • Handelstidspunkt – hvad er mulighederne?
  • Sælgerpantebrev – fordele og ulemper

 

Praktisk info
Arrangementet finder sted torsdag den 7. november kl. 14.00-17.00 på Patriotisk Selskabs adresse, Ørbækvej 276, 5220 Odense SØ.

Det er gratis at deltage.

Der vil blive serveret kaffe og kage undervejs.

Tilmelding skal ske senest mandag den 4. november på 6315 5400, tilmelding@patriotisk.dk, i vores app eller på tilmeldingsknappen herunder.