28
Okt
En nemmere hverdag med Summax

Har du Summax, eller overvejer du at få det? Så tilmeld dig vores fyraftensmøde.

Her kan du, hvis du ikke bruger Summax i forvejen, blive klogere på, om Summax er noget for dig. Hvis du allerede har Summax, kan du lære, hvordan du bruger programmet optimalt og får det fulde udbytte.

Dagsorden
Vi har tilrettelagt fyraftensmødet sådan, at det første indlæg er målrettet dig, der ikke i forvejen anvender Summax. Hvis du allerede er Summax-bruger, kan du vente til kl. 17.00 med at møde op.

Kl. 16.15 Intro til Summax: Hvorfor Summax og hvordan virker det?
Dette indlæg er for dig, der ikke bruger Summax i forvejen. Hvis det er lang tid siden, du fik Summax, kan du dog med fordel komme og lytte med – måske der er nogle funktioner, du ikke får brugt i hverdagen, som det kunne være rart at få vist igen?

Kl. 17.00 Pause og ankomst for resten af deltagerne

Kl. 17.15 Optimér dine arbejdsgange i Summax og få det fulde udbytte
Dette indlæg er for alle – både dig, der bruger Summax i forvejen, og dig, der ikke gør. Vi viser dig, hvordan du smartest navigerer rundt i Summax og gennemgår nogle af de nyere funktioner.

Kl. 18.00 Spisning

Vores tre Summax-superbrugere Jeanette Christensen, Jerik Kryhlmand Iversen og Kirstine Bang Gormsen vil stå for indlæggene på mødet. De står også klar til at tage en snak og svare på dine spørgsmål efter mødet.

Praktisk info
Fyraftensmødet finder sted torsdag den 28. oktober på Patriotisk Selskabs adresse: Ørbækvej 276, 5220 Odense SØ.

Det er gratis at deltage.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage fysisk i mødet, kan du deltage online – giv besked om dette ved tilmelding.

Endnu et møde om Summax
Udover dette møde afholder vi endnu ét i november, som er for dig, der allerede bruger Summax – læs mere her.

Tilmelding
Tilmelding skal ske senest fredag den 22. oktober på 6315 5400, tilmelding@patriotisk.dk, via vores app eller på tilmeldingsknappen herunder.

Tilmeld