23
Nov
Forebyg uenigheder om ansættelsen

Få styr på det praktiske og juridiske i forbindelse med ansættelse, så du og din medarbejder får den bedste start på samarbejdet – og undgår uenigheder om ansættelsesforholdet sidenhen. Deltag i vores gratis arrangement onsdag den 23. november.

Så snart du har medarbejdere ansat – hvad end der er tale om en enkelt, fem, ti eller flere – er der en lang række juridiske forhold og regler, du skal være opmærksom på. Udover at det naturligvis kan give høje bødestraffe, hvis reglerne ikke overholdes, kan det faktisk også være en fordel for din virksomhed og driften, at der er styr på alt det praktiske og juridiske, når det kommer til ansættelse. Ved eksempelvis at have ansættelseskontrakterne og arbejdspladsvurderingen (APV’en) i orden kan du langt hen ad vejen forebygge misforståelser, uenigheder – og heraf utilfredse medarbejdere. Tag fx et punkt som overarbejde: Hvis det er indarbejdet i ansættelseskontrakten, at der kan forekomme overarbejde i spidsbelastningsperioder, samt hvorvidt det udløser ekstra løn eller andre goder – så er medarbejderen forberedt på situationen, når den forekommer og vil heraf næppe betragte overarbejdet som et problem. Skulle det alligevel ske, kan du altid henvise til ansættelseskontrakten.

Slip for at opfinde den dybe tallerken, hver eneste gang du ansætter en ny medarbejder
Til vores gratis arrangement onsdag den 23. november fra kl. 15-17 vil tre af vores juridiske konsulenter – Rikke Gade Trinskjær, Bodil Just og Kristina Rohani – komme bredt omkring, hvad du skal være opmærksom på, når du ansætter medarbejdere. Ikke mindst vil de fokusere på, hvilke relevante forhold du bør tage stilling til én gang for alle, så du ikke skal ”opfinde den dybe tallerken”, hver eneste gang du ansætter en ny medarbejder.

Til arrangementet vil følgende emner være på programmet:

  • Ansættelseskontrakter
  • Arbejdspladsvurdering (APV)
  • Overarbejde
  • Overenskomstforhold
  • Udenlandske ansatte
  • Tjenesteboliger

 

Praktisk info
Arrangementet er gratis og finder sted på Patriotisk Selskabs adresse: Ørbækvej 276, 5220 Odense SØ.

Tilmelding skal ske senest fredag den 18. november på 6315 5400, reception@patriotisk.dk eller via tilmeldingsknappen herunder.