02
Mar
Forsikring: Undgå at snyde dig selv

Kurset er desværre aflyst på grund af for få tilmeldte.

Vi kan alle sammen blive enige om, at forsikringspolicer er svære at blive kloge på. For hvad betyder egentlig alt det, der står med småt? Hvilke betingelser skal du opfylde for rent faktisk at være dækket, når uheldet er ude? Og kan du blive dækket bedre uden at betale mere?

Dette – og meget andet – kan du blive klogere på, når vi den 2. marts kl. 15-17 afholder arrangementet ”Forsikring: Undgå at snyde dig selv”.

Vi har taget initiativ til at afholde arrangementet, fordi en del landmænd desværre kommer ud for, at deres forsikring ikke dækker, selvom de ellers var sikre på, at det var tilfældet – læs mere her. Derfor vil vi til arrangementet sætte fokus på, hvad du som ejer af en landbrugsvirksomhed skal være opmærksom på, når det kommer til valg og vedligeholdelse af forsikring.

Program
På mødet får du indsigt i de forsikringsretlige udfordringer og dine muligheder for at få en bedre dækning på plads. Det handler kort sagt om, at du skal være opmærksom, både når du tegner forsikringen og ved processen, der følger, når skaden er sket. Arrangementet vil byde på indlæg af vores konsulenter fra økonomi, planteavl og jura, som kan fortælle om konkrete sager, samt eksterne indlægsholdere, som kan vejlede om den praktiske proces.

Praktisk info
Arrangementet finder sted torsdag den 2. marts kl. 15-17 i vores lokaler på Ørbækvej. Tilmeld dig senest mandag den 27. februar på 6315 5400, reception@patriotisk.dk eller på tilmeldingsknappen herunder.

Prisen for deltagelse er 250 kr. ekskl. moms.