25
Apr
GDPR-workshop: Bliv hjulpet godt i gang

Det er snart ved at være et år siden, at persondataforordningen trådte i kraft, og nu har Datatilsynet indgivet de første politianmeldelser og iværksat de første stikprøvevise tilsynsbesøg. Bl.a. er onlineportalen GoMentor blevet politianmeldt for en programmeringsfejl, der resulterede i, at brugere fik adgang til hinandens personfølsomme oplysninger.

Der er endnu ikke nogen landbrugsvirksomheder, som har fået bøder – men det er et spørgsmål om tid. Jo længere tid, der går, siden forordningen trådte i kraft, jo mindre overbærende kan du forvente, at Datatilsynet vil være, hvis de kommer på besøg, eller hvis nogen anmelder din virksomhed til dem.

Hvis du endnu ikke har styr på persondataforordningen, bør du derfor få det hurtigst muligt.

Vi kan selvfølgelig hjælpe dig. Et oplagt sted at starte er at deltage i vores GDPR-workshop den 25. april. Workshoppen er både for dig, der er helt på bar bund i forhold til persondataforordningen, og for dig, der er i tvivl, om du nu også har styr på det hele.

Workshoppen
Til workshoppen tager vi udgangspunkt i Patriotisk Selskabs eksklusive drejebog og skabeloner, som du kan bruge som støtte og rettesnor, når din virksomhed skal gøres klar til persondataforordningen. På den måde kan du holde overblik og være tryg ved, at du husker alting.

Vi har bl.a. skabeloner til de obligatoriske dokumenter, din virksomhed ifølge persondataforordningen skal have, nemlig fortegnelsen og persondatapolitikken.

Hvis ikke du allerede har modtaget vores drejebog og skabeloner, vil vi sende begge dele til dig inden workshoppen. Du kan med fordel skimme det igennem på forhånd.

Programmet til workshoppen bliver som følger:

Gennemgang af Patriotisk Selskabs persondatadrejebog og -skabeloner
v. juridisk seniorkonsulent Claus Munk og seniorkonsulent, registreret revisor Christian Damsgaard.

Deltagerne udfylder persondataskabelonerne, mens Claus Munk og Christian Damsgaard går rundt og hjælper.

 Afslutning og spisning.

Praktisk info
Workshoppen finder sted torsdag den 25. april 2019 kl. 15 – 18 på Patriotisk Selskabs adresse, (Ørbækvej 276, 5220 Odense SØ).

Tilmelding skal ske senest tirsdag den 23. april på 6315 5400, tilmelding@patriotisk.dk, via vores app eller tilmeldingsknappen nederst på siden.

Det koster 400 kr. ekskl. moms at deltage. Prisen er inkl. forplejning.

Mødet er kun for medlemmer, idet vi gerne vil beholde vores persondatadrejebog og -skabeloner internt i foreningen. Læs mere om medlemskab her.