12
Nov
Kom med til gratis generationsskiftekursus

Deltag i vores gratis generationsskiftekursus og lær bl.a. om de juridiske og økonomiske forhold, der spiller ind på processen.

Er du og din familie klar til generationsskiftet? God planlægning er spiren til et vellykket et af slagsen. Længe inden et generationsskifte falder på plads, bør familien sammen med relevante rådgivere forberede sig på at overdrage til næste generation. Det kræver faglig viden om bl.a. økonomi, miljø og jura, og det kræver sparring og erfaring.

I samarbejde med Dalum Landbrugsskole tilbyder vi dig og familien den viden, I har brug for. Det sker til møderækken Next Generation, som vi nu udbyder for 2. gang. Her kan I få et overblik, som giver jer et godt udgangspunkt for at komme godt fra start.

Kurset er relevant for både køber og sælger af landbrugsejendommen, men vil især fokusere på at klæde de kommende virksomhedsejere på til at overtage en moderne landbrugsvirksomhed. Det næste møde er ved adm. direktør Nils Rasmussen og chefkonsulent Thomas Skøtt og handler om skat ved etablering, selskaber og finansiering. Mødet finder sted torsdag den 12. november kl. 14.25-17.00 på Dalum Landbrugsskole.

Se programmet for hele kursusrækken her og tilmeld dig til Per Kristensen.