01
Jul
Medlemsmøde og ideudvikling om benchmarking af lejemål

Har du udlejningsejendomme? Har du kendskab til, hvordan huslejeniveauet er i dit område eller inden for din sektor? Kunne du tænke dig at benchmarke dine udlejningsejendomme med tilsvarende lejemål?

Torsdag den 1. juli fra klokken 15-17 holder vi medlemsmøde om netop benchmarking af lejemål, og her kan du være med til at ideudvikle på de funktioner og værktøjer, som du har brug for, så din benchmarking af lejemål bliver mest optimal.

På mødet vil erhvervsorganisationen EjendomDanmark – som repræsenterer ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom i Danmark – introducere deres værktøj ”Lejetjek”.

”Lejetjek” er baseret på en landsdækkende database og bruges i forbindelse med fx nyudlejninger og prisfastsættelse af nye projekter. Værktøjet kan desuden bruges på flere måder, eksempelvis til tjek af et enkelt lejemål i din portefølje eller til tjek af markedsniveauet generelt, fx på kommuneniveau eller sektorniveau.

EjendomDanmark-værktøjet vil kunne integreres med Patriotisk Selskabs app og med det digitale benchmarking-værktøj MyBusiness. Men spørgsmålet er, hvilke funktioner der er behov for. Det kan du være med til at udvikle.

Via EjendomDanmarks værktøj ”Lejetjek” er det muligt at få ét samlet overblik over alle virksomhedens lejemål, og vi sørger herefter for at indberette de nødvendige oplysninger om netop dine lejemål til databasen, så benchmarkingen bliver så målrettet som muligt.

Program

  • Velkomst og introduktion v. chefjurist Rikke Bjerre Gade
  • Kort vedrørende MyBusiness v. økonomikonsulent Allan Liseth og driftsøkonom Sarah Lilaa
  • Præsentation af Lejetjek v. Mikkel Alsø, EjendomDanmark
  • Præsentation af foreløbig ”demo” i MyBusiness (udlejningsindgang) og brugerinddragelse v. økonomikonsulent Allan Liseth, driftsøkonom Sarah Lilaa og digital konsulent Michael Madsen Brandt

 

Praktisk info
Mødet holdes i vores lokaler på Ørbækvej i Odense. Husk at medbringe coronapas.

Tilmeld dig senest tirsdag den 29. juni på 6315 5400, tilmelding@patriotisk.dk i vores app eller på tilmeldingsknappen herunder.

Tilmeld