29
Sep
Ny ferielov trådt i kraft – er du klar? Online møde

Fra den 1. september får dine medarbejdere ”samtidighedsferie”. Det betyder, at de opsparer 2,08 feriedage pr. måned, som de kan bruge løbende – modsat tidligere, hvor de optjente feriepenge for 25 dage, som så først kunne bruges fra 1. maj året efter.

Som arbejdsgiver er der en hel del, du skal være opmærksom på i forbindelse med den nye ferielov. Derfor holder vi et online møde for virksomhedsejere og driftsledere med ansvar for medarbejdere tirsdag den 29. september kl. 16 til ca. 18. Her vil vi sætte dig ind i reglerne samt hvilke konkrete tiltag, du skal gøre. Du kan bl.a. høre om:

  • Reglerne for ferieoptjening og -afholdelse hele vejen rundt
  • Særlige regler for elever
  • Hvilke ændringer den nye ferielov forudsætter i dine medarbejderes ansættelseskontrakter
  • Hvad du skal til at være opmærksom på, når du aftaler ferie med dine medarbejdere
  • Muligheden for at lade medarbejderen ”låne” ferie, hvis han/hun ikke har optjent nok på det tidspunkt, hvor ferien skal afholdes
  • Behovet for en feriepolitik i virksomheden

 

Kan du ikke vente? Så kontakt os endelig
Hvis du har spørgsmål til den nye ferielov, som du har brug for at få svar på inden den 29. september, så er du velkommen til at kontakte juridisk seniorkonsulent Bodil Just eller lønrådgiver Tina Christiansen.

Praktisk info om mødet
Mødet finder sted på platformen Microsoft Teams.

Du deltager ved kl. 16 at klikke på ”Deltag i Microsoft Teams-møde” i den mødeindkaldelse, vi sender til dig, når du har tilmeldt dig. Vælg ”Deltag fra Microsoft Edge”, slå mikrofonen og kameraet fra og klik på ”Deltag nu”. SE VEJLEDNING HER.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Patriotisk Selskab. For ikke-medlemmer koster det 150 kr. plus moms.

Tilmelding skal ske senest dagen i forvejen på 6315 5400, tilmelding@patriotisk.dk, i vores app eller på tilmeldingsknappen herunder.