07
Okt
Nyt benchmarking-værktøj til udlejere

Har du udlejningsejendomme? Og kunne du tænke dig en unik mulighed for at benchmarke dine udlejningsboliger med tilsvarende boliger – og bl.a. blive klogere på, om du har et passende huslejeniveau i forhold til andre i dit område eller inden for din sektor?

Hos Patriotisk Selskab er vi – sammen med EjendomDanmark – i gang med at forberede udviklingen af et benchmarking-værktøj til udlejningsejendomme. I den forbindelse har vi brug for din hjælp, så vi kan ramme helt rigtigt!

Derfor håber vi, at du vil deltage i vores fyraftensmøde, hvor vi vil fortælle om, hvad vi kan tilbyde dig – og du kan fortælle os om, hvad du har brug for, og byde ind med dine idéer. Hvad kunne du godt tænke dig af funktioner og værktøjer?

Mødet er forbeholdt medlemmer af Patriotisk Selskab med udlejningsejendomme. Læs mere om medlemskab her.

Udover det faglige vil der være rig mulighed for en snak med vores konsulenter og de andre mødedeltagere.

Om vores nye benchmarking-værktøj til udlejningsejendomme
Rent teknisk vil vi udvikle det nye benchmarking-værktøj ved at integrere EjendomDanmarks ”Lejetjek” med Patriotisk Selskabs ”MyBusiness” – så du får det bedste fra begge verdener!

Du kommer til at kunne tilgå benchmarking-værktøjet i Patriotisk Selskabs app, så du altid har det ved hånden.

”Lejetjek” er baseret på en landsdækkende database og bruges i forbindelse med fx nyudlejninger og prisfastsættelse af nye projekter. Du kan eksempelvis bruge Lejetjek til tjek af et enkelt lejemål i din portefølje eller til tjek af markedsniveauet generelt, fx på kommuneniveau eller sektorniveau.

Via Lejetjek får du ét samlet overblik over alle dine lejemål. Når Lejetjek integreres med MyBusiness, sørger vi for at indberette de nødvendige oplysninger om netop dine lejemål til databasen, så din benchmarking af lejemål kan blive endnu mere målrettet.

Program for mødet

  • Velkomst og introduktion v. chefjurist Rikke Bjerre Gade
  • Kort om MyBusiness v. økonomikonsulent Allan Liseth og driftsøkonom Sarah Lilaa
  • Præsentation af Lejetjek v. Mikkel Alsø, EjendomDanmark
  • Præsentation af foreløbig ”demo” i MyBusiness v. økonomikonsulent Allan Liseth, driftsøkonom Sarah Lilaa og digital konsulent Michael Madsen Brandt
  • Input fra mødedeltagerne: Dine ønsker til funktioner og værktøjer v. økonomikonsulent Allan Liseth, driftsøkonom Sarah Lilaa og digital konsulent Michael Madsen Brandt

 

Praktisk info
Mødet finder sted torsdag den 7. oktober kl. 15-17 på Patriotisk Selskabs adresse, Ørbækvej 276, 5220 Odense SØ.

Det er gratis at deltage.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage fysisk i mødet, kan du deltage online – giv besked om dette ved tilmelding.

Tilmelding skal ske senest fredag den 1. oktober på 6315 5400, tilmelding@patriotisk.dk i vores app eller på tilmeldingsknappen herunder.

Tilmeld