20
Feb
Øg udbyttet med minimeret indsats

AFLYST PGA. FOR FÅ DELTAGERE. MEN ARRANGEMENTET AFHOLDES PÅ ET SENERE TIDSPUNKT I STEDET FOR, SÅ KONTAKT OS ENDELIG, HVIS DU ER INTERESSERET.

Nøglen til et øget udbytte med en minimeret indsats ligger i jorden. Med den rette håndtering af jorden kan du både skabe optimale dyrkningsbetingelser og spare på omkostningerne til markarbejdet.

Men hvordan? Det kan du blive klogere på i vores nye netværksgruppe, som vi er ved at opstarte sammen med planteavler Hans Frederik Larsen, Barløsegård. Han er en af landets pionerer inden for reduceret jordbearbejdning og er på sine 220 hektar ved Assens på godt 19 år gået fra pløjning til harvning til no till.

Hvis du interesserer dig for jordens naturlige potentiale og gerne vil vide mere om, hvordan du kan gøre noget for at forbedre jorden – så vil vi meget gerne have dig med i netværksgruppen.

KONTAKT PLANTEAVLSKONSULENT KASPER KJÆR OLSEN OG HØR MERE.

Læs mere om netværksgruppen HER.

Første møde i netværksgruppen
Det første møde i netværksgruppen bliver onsdag den 20. februar 2019 kl. 13-16 på Patriotisk Selskabs adresse.

Her skal vi lære hinanden at kende og sætte retningen for de kommende møder i netværksgruppen.

Dagsorden

  • Præsentationsrunde
  • Introduktion til vejen mod Conservation Agriculture (basisbog udleveres)
  • COog bæredygtighed i Conservation Agriculture
  • Indspil til de kommende netværksgruppemøder

 

Kommende møder i netværksgruppen
Vi har allerede sat rammerne for møde nummer to i netværksgruppen. Det bliver hos Hans Frederik Larsen i Assens, hvor vi skal se hans marker og maskiner og have en introduktion til, hvordan han praktiserer CA.

Koordination af netværket
Hans Frederik Larsen, Barløsegård, og planteavlskonsulent Kasper Kjær Olsen vil i fællesskab planlægge og indkalde til møderne.

Deltagere
Netværksgruppen kommer til at bestå af ca. 10-15 deltagere. Er der mange, der tilmelder sig, laver vi to netværksgrupper.

Netværksgruppen er for planteavlere med interesse i jorden – uanset om man pløjer eller har reduceret jordbearbejdning.

Pris
Et års medlemskab af netværksgruppen koster 6.000 kr. ekskl. moms og kræver aktivt medlemskab af Patriotisk Selskab. Kontingentet dækker tre møder med forplejning.

Tilmelding
Hvis du vil tilmelde dig netværksgruppen og det første møde – eller bare gerne vil høre mere – så kontakt planteavlskonsulent Kasper Kjær Olsen.