09
Dec
Økonomi-webinar: Har du tjent så godt, som du kunne?

På grund af coronavirus har vi lagt formatet af vores årlige økonomikonference om. I stedet for en stor fysisk konference serverer vi en række gratis webinarer for dig hen over vinteren og foråret.

Onsdag den 9. december kan du bruge din formiddag på at få et indblik i driftsøkonomien blandt Patriotisk Selskabs medlemmer.

Har du tjent så godt, som du kunne?

Planteavlerne har nu haft fornuftige udbytter både i 2019 og 2020, og husdyrproducenterne havde et fornuftigt 2019 – men følger indtjeningen med?

Chefkonsulent Thomas Skøtt og økonomikonsulent Kasper Skovgaard Hansen vil gennemgå nøgletal fra Patriotisk Selskabs Driftsanalyser samt fra de tidlige 2020-analyser. Hvor ligger du i forhold til gennemsnittet og den bedste halvdel?

Der vil være god mulighed for at stille spørgsmål til tallene og få en debat om landbrugets økonomi generelt.

Gratis økonomi-webinarer 2020/2021
Tidspunkterne for resten af vores økonomi-webinarer vil løbende blive meldt ud – følg med på vores hjemmeside, i vores nyhedsbrev og på vores Facebook-, LinkedIn-, Twitter– og Instagramside.

Praktisk info
Webinaret finder sted på platformen Microsoft Teams fra kl. 10-12.

Du deltager ved kl. 10 at klikke på ”Deltag i Microsoft Teams-møde” i den mødeindkaldelse, vi sender til dig, når du har tilmeldt dig. Vælg ”Deltag fra Microsoft Edge”, slå mikrofonen og kameraet fra og klik på ”Deltag nu”. SE VEJLEDNING HER.

Du skal være medlem af Patriotisk Selskab for at deltage i webinaret – læs mere om medlemskab her.

Det er gratis at deltage.

Hør mere om webinaret i denne video

Tilmelding
Tilmelding skal ske senest dagen i forvejen kl. 15 på 6315 5400, tilmelding@patriotisk.dk i vores app eller på tilmeldingsknappen herunder.