27
Jan
Planteavlskonference 2021

Til Patriotisk Selskabs Planteavlskonference 2021 vil vi trække dig og dine medarbejdere ud af coronaens skygge. Vi ser frem mod et lysere 2021 og afholder en online planteavlskonference, der er både visuel, kort og meget konkret.

Planteavlsudvalgets formand Hans Boesen og chefkonsulent Erik Andkær Pedersen vil holde et skarpt webinar, hvor de bl.a. vil svare direkte på dine spørgsmål. Mens du lytter, vil du modtage en mail med små film og spændende plantefagligt indhold, som du og dine medarbejdere kan lytte til og se på, når I har tid og lyst. I kan se alle indlæg eller vælge dem, som I mener, er særligt interessante for jeres planteproduktion.

Program

  • Velkomst ved Hans Boesen, formand for Patriotisk Selskabs planteavlsudvalg.
  • Chefkonsulent Erik Andkær Pedersen fortæller om året, der gik: Et år i coronaens skygge. Planteproduktionen var et lyspunkt, og Patriotisk Selskab ser flere nye muligheder i 2022. Du vil også blive introduceret til vores nye medarbejdere samt vores samarbejde med Syddansk Økologi.
  • Spørgsmål fra deltagerne besvares.
  • Afslutning og god fornøjelse, med de plantefaglige indlæg, som du har modtaget på mail.

 

Praktisk info
Webinaret finder sted på platformen Microsoft Teams fra kl. 10 og varer cirka en times tid.

Du deltager ved kl. 10 at klikke på ”Deltag i Microsoft Teams-møde” i den mødeindkaldelse, vi sender til dig, når du har tilmeldt dig. Vælg ”Deltag fra Microsoft Edge”, slå mikrofonen og kameraet fra og klik på ”Deltag nu”. SE VEJLEDNING HER.

Det er gratis at deltage.

Tilmelding
Tilmelding skal ske senest dagen i forvejen kl. 15 på 6315 5400, tilmelding@patriotisk.dk i vores app eller på tilmeldingsknappen herunder.