28
Nov
Summax: Nu endnu smartere

Har du Summax, eller overvejer du at få det? Så tilmeld dig vores fyraftensmøde.

Mødet er både for nuværende Summax-brugere, der gerne vil have et endnu bedre udbytte af Summax, og for måske kommende Summax-brugere, der gerne vil være klogere på Summax’ mange muligheder.

Ny app og bedre automatisk aflæsning af bilag
Der sker rigtig meget nyt i Summax hele tiden. Senest er der kommet en Summax-app til, så du kan scanne bilag med dit mobilkamera og sende dem direkte til Summax. Når vi har koblet dig op til appen, vil Summax selv kunne aflæse endnu flere af de bilag, du sender, uanset om du sender bilagene fra appen eller fra din mail. Det er derfor blevet endnu nemmere at være Summax-bruger. Og overvejer du at få Summax, er nu et rigtig godt tidspunkt.

Program
Vi har tilrettelagt fyraftensmødet sådan, at det første indlæg er målrettet dig, der ikke i forvejen bruger Summax. Hvis du allerede er Summax-bruger, kan du vente til kl. 16.45 med at møde op.

Kl. 16 Hvorfor Summax og hvordan virker det?
Dette indlæg er for dig, der ikke bruger Summax i forvejen. Hvis det er lang tid siden, du fik Summax, kan du dog med fordel komme og lytte med – måske der er nogle funktioner, du ikke får brugt i hverdagen, og som det kunne være rart at få vist igen?

Kl. 16:45 Pause og ankomst for resten af deltagerne

Kl. 17.00 Nye, smarte funktioner i Summax, og hvordan du bruger dem – og får det fulde udbytte af Summax
Dette indlæg er for alle – både dig, der bruger Summax i forvejen, og dig, der ikke gør. Vi viser alt det, Summax kan, når du er koblet op til vores Summax-app, og hvordan du fremover skal bruge Summax.

Kl. 18.00 Spisning

Team Summax hos Patriotisk Selskab vil være til stede til fyraftensmødet og stå klar til at svare på spørgsmål. Økonomimedarbejder Kirstine Bang Gormsen og løn- og økonomimedarbejder Jeanette Christensen står for fyraftensmødets to indlæg.

Praktisk info
Fyraftensmødet finder sted torsdag den 28. november på Patriotisk Selskabs adresse: Ørbækvej 276, 5220 Odense SØ.

Det er gratis at deltage.

Tilmelding skal ske senest  mandag den 25. november på 6315 5400, tilmelding@patriotisk.dk, via vores app eller på tilmeldingsknappen herunder.