09
Okt
Foredrag og debat: Slagtesvin i DK

Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 13.30 til kl. 17.45 holder vi Svineøkonomimøde med fokus på et af tidens varmeste, dagsaktuelle emne: ”Slagtesvin i Danmark”. Spændende foredrag, stærkt fagligt indhold og mulighed for god debat. Mødet foregår på Dalum Landbrugsskole i Odense.

Patriotisk Selskab sætter fokus på et af tidens varmest, dagsaktuelle emne ”Slagtesvin i Danmark”.  Vi vil give et bud på de udfordrende spørgsmål:

* Hvordan undgår vi at miste slagtesvineproduktionen i Danmark – nu uden medfinansiering fra slagterimedarbejderne? Højere afregning/ lavere produktionsomkostninger?

* Hvad er konsekvensen af den nuværende udvikling, som ikke bare har effekt på indtjeningen og eksportmarkedet, men også arbejdspladser og foderkornsproduktionen?

* Er der overhovedet ”plads” til øget slagtesvineproduktion i Danmark?

I samarbejde med DK Svinerådgivning, Danish Farm Design og Videncenter for Svineproduktion (VSP) byder vi velkommen til en spændende eftermiddag med et stærkt fagligt indhold og mulighed for en god debat om, hvordan vi fortsat kan producere slagtesvin i Danmark og samtidig opnå sorte tal på bundlinjen.

Arrangementet er åbent for alle, så tag gerne din nabo med. Pris for deltagelse i arrangementet er 100 kr.. Tilmelding skal ske via tilmeldingsknappen nedenfor eller til Patriotisk Selskab tlf. 6315 54 00 eller reception@patriotisk.dk, Frist for tilmelding: Mandag den 7. oktober 2013 kl. 16.00

Læs hele programmet her.