12
Maj
Aflyst – Workshop: Lær at bruge MyBusiness (Fyn)

AFLYST PGA. CORONA. 

Et godt overblik over din virksomheds økonomi er udgangspunktet for at kunne udvikle og styrke din forretning.

Du har sikkert hørt om MyBusiness – landets førende dashboard til økonomisk overblik og benchmarking i landbruget, udviklet til virksomhedsanalysekunder hos Patriotisk Selskab.

MyBusiness er et godt værktøj i hverdagen til dig og/eller din driftsleder – og til vores workshop tirsdag den 12. maj kl. 16-19 på Patriotisk Selskabs adresse vil vi rigtig gerne have lov at vise dig, hvordan det virker. Herudover vil vi gerne have dine input til, hvordan vi kan udvikle MyBusiness i fremtiden.

Program

Kl. 16-16.30 Introduktion til MyBusiness og hvad det kan

Kl. 16.30-18 Deltagerne arbejder i MyBusiness med egne tal på egen pc eller tablet,
mens Patriotisk Selskabs MyBusiness-team går rundt og hjælper

Kl. 18-18.30 Evaluering: Hvad måtte MyBusiness gerne kunne, hvis du skal bruge det mere i fremtiden?

Kl. 18.30-19.00 Spisning

Om MyBusiness
MyBusiness rummer både markbrug og svineproduktion samt mulighed for benchmarking af maskinøkonomi, ligesom vi bl.a. arbejder på at udvikle benchmarkingfunktioner inden for boligudlejning, skov og juletræer.

Under markbrug kan du fx klikke dig ind og se dine udbytter i hver enkelt afgrøde, og hvad du har tjent på afgrøden det pågældende år – sammenlignet med dig selv og andre.

Det kan eksempelvis være et wakeup-call, hvis du har høstet et godt udbytte i en afgrøde, men tjent dårligere end gennemsnittet. Det kan give anledning til overvejelser om, hvorvidt du har solgt for dårligt, har for høje produktionsomkostninger – og om du evt. skal satse på en anden afgrøde fremadrettet?

Dataene i MyBusiness stammer fra virksomhedsanalyser. Flere og flere vælger efter høst eller ved udgangen af regnskabsåret at få lavet en tidlig virksomhedsanalyse baseret på tre kvartalers budgetopfølgning og en realistisk estimering af fjerde kvartal. På den måde får du et stærkt styringsredskab for det kommende år, som kan tilgås i MyBusiness.

Praktisk info
Workshoppen er for virksomhedsanalysekunder hos Patriotisk Selskab – både dig, der allerede har et login til MyBusiness, og dig, der gerne vil i gang med at bruge MyBusiness. Hvis du mangler et login, sender vi dig ét inden workshoppen.

Det er gratis at deltage i workshoppen. Der vil være forplejning undervejs samt blive serveret sandwich efterfølgende.

Husk at medbringe din egen tablet eller pc samt dit login til MyBusiness.

Workshoppen finder sted tirsdag den 12. maj kl. 16-19 på Patriotisk Selskabs adresse, Ørbækvej 276, 5220 Odense SØ.

Der er en deltagerbegrænsning på 20.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage den dag, kan du deltage i vores anden workshop på Herlufsholm tirsdag den 19. maj.

Tilmeld dig senest fredag den 8. maj på 6315 5400, tilmelding@patriotisk.dk via vores app eller på tilmeldingsknappen herunder.