16
Maj
Workshop: Lær at bruge MyBusiness

Som virksomhedsanalysekunde hos Patriotisk Selskab har du sikkert hørt om MyBusiness, vores digitale udgave af virksomhedsanalysen. Men ved du egentlig, hvad MyBusiness reelt er, og hvorfor vi så gerne vil have vores medlemmer til at bruge det?

Det vil vi, fordi det med MyBusiness faktisk er en hel del hurtigere og nemmere at få overblik over din virksomheds økonomi – hvordan udviklingen har været fra år til år – hvor din virksomhed ligger i forhold til andres – og hvordan du skal prioritere i den kommende tid.

Sæt nogle få timer af og deltag i vores workshop torsdag den 16. maj kl. 15 til ca. 18 – så lærer vi dig, hvordan du bruger MyBusiness og viser, hvad du kan få ud af det. Det er tiden værd, for efterfølgende kan du begynde at arbejde med dine tal på en helt ny måde – hvor du slipper for at bladre frem og tilbage i en masse papirer hele tiden.

Til workshoppen vil vi også gerne høre, hvad du godt kunne tænke dig af funktioner i MyBusiness, og hvordan du synes, brugervenligheden kan forbedres. Vi udvikler nemlig hele tiden på MyBusiness, så du kan få endnu mere gavn af det i fremtiden.

LÆS MERE OM MYBUSINESS HER.

Program

Kl. 15-15.30: Introduktion til MyBusiness og hvad det kan
v. konsulent og virksomhedsrådgiver Lene Nygård

Kl. 15.30-17: Deltagerne arbejder i MyBusiness med egne tal på egen pc eller tablet,
mens driftsøkonom Sarah Lilaa, konsulent Kasper Skovgaard Hansen, konsulent og virksomhedsrådgiver Lene Nygård og konsulent Allan Liseth går rundt og hjælper

Kl. 17-17.30: Evaluering: Hvad måtte MyBusiness gerne kunne, hvis du skal bruge det mere i fremtiden?
v. konsulent og virksomhedsrådgiver Lene Nygård

Kl. 17.30-? Spisning

Praktisk info
Workshoppen er for virksomhedsanalysekunder hos Patriotisk Selskab – både dig, der allerede har et login til MyBusiness, og dig, der gerne vil i gang med at bruge MyBusiness. Hvis du mangler et login, sender vi dig ét inden workshoppen.

Det er gratis at deltage i workshoppen. Der vil være forplejning undervejs samt blive serveret en sandwich efterfølgende.

Husk at medbringe din egen tablet eller pc samt dit login til MyBusiness.

Workshoppen finder sted torsdag den 16. maj kl. 15-18 på Patriotisk Selskabs adresse (Ørbækvej 276, 5220 Odense SØ).

Tilmelding skal ske senest den 13. maj på 6315 5400, tilmelding@patriotisk.dk via vores app eller på tilmeldingsknappen herunder.