23
Sep
Budget: Har du råd til det, du drømmer om, i 2020?

Nu og de næste par måneder er det tid til at lægge budget for 2020.

Hvad bliver dit resultat til næste år? Hvor meget kan du afdrage på din gæld? Bliver der råd til den nye maskine eller bil, du drømmer om?

Vi kan hjælpe dig med at lave dit budget – og vil meget gerne have lov at inddrage dig lidt mere i udarbejdelsen, end vi plejer. Kom ind forbi Patriotisk Selskab en formiddag eller eftermiddag eller inviter os hjem til dig, og lad os sammen fastlægge rammerne for budgettet.

Vi har gode erfaringer med at skyde budgetudarbejdelsen i gang med et møde, hvor vi bidrager med den faglige viden, og du bidrager med dine forventninger til driften og dine ønsker for det kommende år. Det er jo din virksomhed, det handler om.

Få overblik over resultatet for 2019 – før årets udgang
Men hvad med år 2019?

Hvis du gerne vil optimere dispositionerne resten af året, kan det være en god idé at lave et estimat på indkomsten og skatten for 2019. Det kan vi også hjælpe dig med.

Estimatet er realistisk, og du kan sagtens bruge det til at navigere ud fra.

Det kan bl.a. være en fordel med et estimat, hvis du vil betale eventuel restskat inden årets udgang, eller hvis du gerne vil vide, hvilke investeringer du med fordel kan foretage inden udgangen af året. Samtidig giver estimatet et bedre grundlag for udarbejdelsen af budgettet for det kommende år.

Tidlig virksomhedsanalyse
Overvej i samme ombæring, om vi skal lave en tidlig virksomhedsanalyse for dig. Her kommer vi hele vejen omkring resultatet i din virksomhed for 2019 – med fokus på dine muligheder og beslutninger i 2020.

Spørgsmål?
Skynd dig at kontakte din økonomikonsulent, hvis du har spørgsmål eller ønsker vores assistance til at lave budget, estimat, eller en tidlig analyse.