23
Maj
Chefkonsulent Erik Andkær Pedersen har jubilæum

 

Chefkonsulent i vores planteavlsafdeling Erik Andkær Pedersen har pr. den 1. juni været ansat hos Patriotisk Selskab i 25 år. Erik er kendt landet over som en fagligt meget dygtig rådgiver. Hos Patriotisk Selskab er Erik en vigtig kapacitet og spiller en afgørende rolle i forhold til at få hverdagen i planteavlsafdelingen til at køre rundt. Hans tilgang til opgaverne er analytisk, strategisk, velovervejet og struktureret, og han elsker at fordybe sig i komplekse sager. Som kollega er han humoristisk, engageret, vedholdende og en god kilde til svar på de svære spørgsmål.

 

Erik er uddannet cand.agro. og har desuden en lederuddannelse og en merkonom i markedsføring. Som leder for den planteavlsafdeling i landet, der udfører flest markbesøg, går en stor del af hans hverdag med produktionsrådgivning på højt niveau for praktikere direkte i marken over hele Danmark.

I anledning af Eriks jubilæum inviteres du hermed til en reception fredag den 1. juni kl. 14.00-15.30 på Patriotisk Selskabs adresse.