12
Dec
DB-Tjek: Optimer resultaterne for din svinebedrift

Det er, når man sammenligner sig med andre, at man virkelig kan se, hvor man er foran og bagud, og derfor er det også i sammenligningen, at man kan hente den nødvendige viden til at forbedre sin bedrift.

Hos Patriotisk Selskab tilbyder vi halvårlige DB-tjek. Disse afslører bl.a., hvilke indsatser, der giver de største økonomiske afkast, og derved kan et DB-tjek hjælpe dig til at finde ud af, hvordan arbejdet på din bedrift fremadrettet skal tilrettelægges. Meningen med DB-tjekket er netop, at man efterfølgende arbejder med de svage punkter, tjekket har afsløret, og her hjælper Patriotisk Selskab gerne med at lave konkrete handlingsplaner på baggrund af tjekkets resultater.

Hvordan foregår DB-tjekket?
Et DB-tjek er landsdækkende, hvilket vil sige, at det giver dig mulighed for at sammenligne din svinebedrift med bedrifter, der ligner den meget. Det er bl.a. parametre som grise pr. årsso, foderomkostninger, medicinudgifter og arbejdsforbrug, der tjekkes.

Der udarbejdes en specifik rapport på baggrund af resultaterne fra E-kontroller og regnskaber, og resultaterne herfra sættes dernæst på en hitliste med sammenlignelige besætninger, som du – med hjælp fra Patriotisk Selskab – kan arbejde videre ud fra.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte svinekonsulent Mette Skjold Sørensen.