16
Nov
Er du modig nok til at flyve i helikopter?

Hvor vil du gerne have, at du og din virksomhed er henne om 10 år?

Dét har du helt sikkert en idé om. Men er det realistisk? Hvad kræver det af dig? Og hvad kan du aktivt gøre for at opnå det, du gerne vil?

Det er vigtigt, at du jævnligt stiller dig selv disse spørgsmål – gerne sammen med nogen, der kan bidrage med et fagligt syn på sagen og udfordre dig. Derfor tilbyder vi i forbindelse med Agromek et overbliksmøde på to timer med Patriotisk Selskabs ”HIIT-gruppe” til en særpris på 2.000 kr. ekskl. moms, hvis du booker mødet på Agromek.

Det kan gøre ondt – men er det hele værd
”I træningsverdenen står HIIT for Høj Intensitet Interval Træning. Hos Patriotisk Selskab står det for Helikopter, Inspiration, Idélskabelse og Tværfaglig. Og ligesom HIIT-træning kan et overbliksmøde med Patriotisk Selskabs HIIT-gruppe også være hårdt og kræve en indsats. Til mødet stiller vi nogle spørgsmål, som er svære, udfordrende og godt kan gøre ondt. Men i sidste ende er det det hele værd”, siger virksomhedsrådgiver Lene Nygaard.

Vores HIIT-gruppe er dynamisk og består af forskellige fagkonsulenter. Når du booker et overbliksmøde, udvælger vi to-tre konsulenter fra HIIT-gruppen, som passer til lige præcis din virksomhed og situation. De kommer på besøg og hjælper dig med at sætte din virksomhed i helikopterperspektiv:

”Man skal være modig for at tage med ud på sådan en helikoptertur. For man er nødt til at se de svære dilemmaer i øjnene frem for at undvige dem”, konstaterer Lene Nygaard og fortsætter:

”Uanset hvor godt det går med virksomheden og forretningen, vil der være dilemmaer. Det er selvfølgelig bedre, hvis dilemmaet er, hvordan man kan skabe en endnu bedre indtjening i fremtiden, frem for hvordan man overhovedet kan overleve. Men i en verden, hvor alting går stærkt, og strukturudviklingen i landbruget har fart på, er det vigtigere end nogensinde, at man tør se sin virksomhed i et nyt lys, uanset hvor fint det går. Et overbliksmøde er derfor for alle”.

Det får du ud af et overbliksmøde
På et overbliksmøde får du:

 • To timers besøg af to til tre erfarne fagkonsulenter udvalgt efter situationen i din virksomhed
 • Tværfaglig brainstorming og et helikopterperspektiv på din virksomhed
 • Udfordrende og svære spørgsmål – dén slags, som du ikke bryder dig om at stille dig selv, men som du godt ved er vigtige
 • Idéer til, hvordan du kan nå dine mål, og hvad der skal til nu og på længere sigt
 • Indsigt i, hvad du må fravælge for at nå dine mål
 • Overblik over hvilke ”lavthængende frugter”, der trænger til at blive plukket
 • Et referat af mødet med fokus på, hvad du kan og bør arbejde videre med.

 

Hvornår skal du booke et overbliksmøde?
Der findes situationer, hvor det giver ekstra god mening med et overbliksmøde. Det kan fx være, hvis du gerne vil:

 • Udvide, konsolidere eller optimere din nuværende produktion
 • Opstarte en ny driftsgren
 • Lave et ”turnaround”
 • Gøre din virksomhed attraktiv for næste generation

 

Book dit overbliksmøde på Agromek, stand F5198
Til Agromek vil Patriotisk Selskab alle dage være at finde på stand F5198. Her kan du møde et bredt udsnit af vores konsulenter til en faglig diskussion om din virksomhed. Virksomhedsrådgiver Lene Nygaard kan du møde torsdag den 29. og fredag den 30. november.

På standen medbringer vi en række særlige Agromek-tilbud – overbliksmødet er ét af dem.

Læs mere om Agromek her.

Onsdag den 28. november kan du møde Tænketanken Frej på vores stand – læs mere her.

Interesseret i et overbliksmøde?
Hvis du er interesseret i et overbliksmøde, så kom forbi vores stand på Agromek. Hvis ikke du kommer på Agromek, så kontakt virksomhedsrådgiver Lene Nygaard og forhør dig om dine muligheder.