23
Aug
Er du blandt de dygtigste?

Det er helt normalt at stirre sig blind på den situation, man står i.

Det kender du måske fra din egen hverdag som ejerleder, hvor du står midt i en skov, du ikke kan se for bare træer. Du er så dybt involveret i virksomheden, at det kan være svært at se, om der er noget, du bør gøre anderledes – og i så fald hvordan.

Hos Patriotisk Selskab har vi lavet en undersøgelse blandt en række udvalgte medlemmer, som i hvert fald gør et eller andet rigtigt. Det kan vi se på deres økonomi, for de præsterer på et konstant højt økonomisk niveau. Som en del af undersøgelsen har vi gennemført interviews for at finde ud af, hvorfor de udvalgte medlemmer præsterer så godt.

Kunne du tænke dig at gennemgå det samme interview?

Løs dine udfordringer med inspiration fra ”de dygtigste”
Tilbuddet er til dig, der gerne vil blive (endnu) bedre til at opnå resultater gennem din ledelse. Vi sammenligner dine svar i interviewet med resultaterne fra vores undersøgelse, så du kan se, hvor du ligger i forhold til ”de dygtigste” og hvorfor. Herfra udvælger vi en central udfordring i din virksomhed og rådgiver dig om, hvad du konkret kan gøre ved den – med udgangspunkt i hvordan de dygtigste gør.

Fx ser vi, at de dygtigste har nemt ved at holde på deres medarbejdere, selvom landbruget ellers generelt er i underskud på kvalificeret arbejdskraft. At have dygtige medarbejdere, som bliver i virksomheden længe, er helt bestemt noget, der indvirker positivt på økonomien.

Om interviewet
I interviewet spørger vi ind til, hvordan du leder din virksomhed i hverdagen. Vi kommer bl.a. omkring disse områder:

  • Økonomi
  • Teknologi
  • Virksomhedens vision og strategi
  • Dit netværk uden for virksomheden
  • Dine personlige egenskaber, kompetencer og værdier
  • Medarbejderne og organisationen i det hele taget.

 

Du skal være klar på at blive udfordret og være ærlig om både dine og virksomhedens stærke og svage sider. Jo mere vi får lov at ”komme ind under huden” på din virksomhed, jo bedre udbytte får du af vores rådgivning.

Interesseret?
Der er altså tale om en meget simpel – men også meget brugbar – rådgivningsydelse med fokus på dig som leder.

Prisen er 6.000 kr. plus moms og kørsel.

Kontakt virksomhedsrådgiver Carsten Hansen eller økonomimedarbejder Nicolai Skjoldemose Johansen, hvis du er interesseret eller har spørgsmål.