Erfaren planteavlskonsulent til udadvendt rådgiverstilling

Er du en selvstændig og udadvendt planteavlskonsulent, som brænder for markbesøg og faglige udfordringer? Og kunne du tænke dig at yde planteavlsrådgivning til nogle af landets dygtigste planteproducenter? Så er du måske vores nye kollega i Patriotisk Selskab.

Om stillingen
Du kommer til at rådgive nogle af landets største og mest professionelle landbrugsvirksomheder – og din fornemste opgave bliver at hjælpe dem til at blive endnu dygtigere.

I Patriotisk Selskabs planteavlsafdeling prioriterer vi markbesøg højt: 3-4 gange i løbet af sæsonen besøger vi mere end 110.000 hektar fordelt over hele landet. Markbesøg og produktionsrådgivning udgør derfor en væsentlig del af stillingen – som herudover tilpasses til dig, dine ønsker og dine plantefaglige kompetencer.

Planteavlsafdelingen består af 16 plantefaglige medarbejdere. Vi vægter evnen til samarbejde højt og har på den baggrund et stærkt sammenhold. I Patriotisk Selskab er vi ca. 80 medarbejdere, der rådgiver inden for planteavl, økonomi, jura, miljø og husdyr.

Patriotisk Selskab er beliggende i Odense, men meget af din tid vil gå med kundebesøg rundtomkring i landet.

Om dig
Du er uddannet agronom, professionsbachelor i planteproduktion, jordbrugsteknolog eller lignende og har flere års erfaring med planteavlsrådgivning og markbesøg.

Som person er du god til at opbygge relationer til såvel kunder som kolleger – og holde dem ved lige. Du er typen, der gerne kontakter en kunde uopfordret med det formål at forbedre udbyttepotentialet på den enkelte ejendom.

Dertil er det afgørende, at du er i stand til at bevare overblikket over dine opgaver, så du når i mål med et godt resultat til det aftalte tidspunkt.

Vi tilbyder
Hos Patriotisk Selskab har vi fokus på din trivsel og udvikling og scorer højt i de løbende trivselsmålinger. Foruden en spændende og fagligt udfordrende hverdag tilbyder vi frihed under ansvar og flextid. Selv i forårets spidsbelastningsperiode skal der være tid til at se tennismakkeren, hente børnene fra institution, eller hvad du nu holder af at lave i din fritid.

Dine udviklingsmuligheder er desuden gode. Der er mange fagligt stærke kolleger at sparre med, ligesom vi gerne investerer i relevante kurser og efteruddannelse, så vi kan blive ved med at matche de landbrugsvirksomheder, vi rådgiver.

Du bliver en del af en socialt velfungerende afdeling, hvor der aldrig er langt til sparring med kolleger eller din leder. Som ny medarbejder får du et grundigt introduktionsforløb og en plads i vores interne netværksgruppe for nye medarbejdere, så du kommer godt fra start og får kendskab til organisationen såvel som dine nye kolleger.

Arbejdsmiljøet er fagligt og ambitiøst, samtidig med at det sociale samvær har høj prioritet. Vi har desuden en god frokostordning samt en aktiv personaleforening og kunstforening. For nylig var vi i teateret sammen, og i foråret har personaleforeningen inviteret os ud at se en fodboldkamp.

Ansøgning
Send din ansøgning, cv og relevante bilag – uden alder og cpr-nummer – til HR-konsulent Anne M. Jensen på konsulent@patriotisk.dk. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent i planteavlsafdelingen Karen Linddal Pedersen på klp@patriotisk.dk eller tlf. 4036 7318.

Se stillingsopslaget som pdf her.