20
Apr
Erhvervet kender løsningerne på egne udfordringer bedst

Hos Patriotisk Selskab deltager vi i øjeblikket i et projekt, der går ud på, at landbruget selv skal finde ambitiøse, realistiske og holdbare løsninger på udfordringerne inden for bæredygtig produktion af fødevarer. Som en del af projektet inviterer vi den 1. maj medlemmer med planteproduktion til et møde mellem landbruget og Ida Auken og Søren Gade. Du kan stadig nå at tilmelde dig – LÆS MERE HER.

”Landbruget skal ikke længere være en ideologisk boksepude. Vi skal regulere, så det giver mening også på landet. Det kræver, at landbruget tager ansvar for en mere bæredygtig produktion. Det er derfor meget glædeligt, at landbruget vil være med til dette projekt, hvor det skal se kritisk på sig selv”, siger miljø- og erhvervsordfører og tidligere miljøminister Ida Auken (R).

Gruppeformand for Venstre og kandidat til Europa-Parlamentet Søren Gade supplerer:

”Vi kan sidde nok så lang tid og tænke store tanker inde på Christiansborg eller i Bruxelles, men det er landmændene, der kender deres egen virkelighed, udfordringer og således også løsningsforslag bedst. Bæredygtighed er blevet en ny præmis for os alle. Jeg glæder mig derfor til at høre landmændenes løsningsforslag til en mere bæredygtig fremtid, og hvordan vi politikere bedst muligt kan være med til at muliggøre dette sammen med dem”.

Læs mere om og tilmeld dig mødet med Ida Auken og Søren Gade her.