16
Nov
Få SUMMAX og slip for papir-stakkene på skrivebordet

Hvis din økonomistyring ikke allerede er digital, er det på tide, at du får gjort noget ved det nu, inden den digitale udvikling overhaler dig. Så hvorfor ikke komme forbi stand F5198 på Agromek onsdag den 28. november til en snak med økonomirådgiver Vathsala Varnakulasingam, som har stor erfaring med at hjælpe landmænd i gang med Summax?

Samtidig tilbyder vi 1.500 kr. i rabat på hjælp til opstarten af Summax i din virksomhed. Du kan tage imod tilbuddet alle dage på Agromek og til og med udgangen af 2018. Har du ikke mulighed for at besøge os på Agromek, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til Vathsala Varnakulasingam og lave en aftale.

Du må ikke tro, at du ikke er teknisk dygtig nok
”Summax er nemt og brugervenligt. Man må ikke tro, at man ikke er teknisk dygtig nok, eller at det er for svært. Langt de fleste af dem, jeg har hjulpet i gang med Summax, er blevet rigtig glade for programmet. Også selvom det er en anderledes måde at arbejde på, end de har været vant til. Faktisk har jeg fået mange positive tilkendegivelser fra vores medlemmer, om at programmet gør en stor forskel i deres hverdag. De siger bl.a., at med Summax slipper de for stakkene af papirer på skrivebordet, og at det giver overblik og en mere overskuelig hverdag”, fortæller Vathsala Varnakulasingam og fortsætter:

”Det er særligt, når man bruger alle Summax’ funktioner – både e-arkivet og e-faktureringen – at man kan få glæde af programmet. På den måde kan man nemlig bogføre og betale en regning i samme arbejdsgang”.

Vi slipper ikke din virksomhed, før Summax er oppe at køre
”Når vi hjælper virksomheder i gang med Summax, er det svært at sige, hvor lang tid det vil tage. Det kommer an på den enkelte virksomheds størrelse og behov. Men vi sætter altid den nødvendige tid af og slipper først virksomheden, når Summax er helt oppe at køre. Og så står vi også altid til rådighed, hvis der opstår udfordringer hen ad vejen”, siger Vathsala Varnakulasingam.

Andre aktiviteter på Agromek, stand F5198
På Patriotisk Selskabs Agromek-stand kan du møde et bredt udsnit af vores konsulenter til en faglig snak om din virksomhed. Læs mere her.

Udover Summax-tilbuddet medbringer vi også en række andre tilbud til messedeltagerne. Bl.a. tilbyder vi en gratis fremtidsfuldmagt, hvis du får lavet dit testamente hos os, gratis jagtvurderingsbesøg og en gratis gennemgang af dine ansættelseskontrakter.

Onsdag den 28. november kan du – udover økonomirådgiver Vathsala Varnakulasingam – møde Tænketanken Frej. Læs mere her.