08
Dec
Få tjekket om økologi er vejen frem for dig

For mange landbrugsvirksomheder – også de større af slagsen – kan der være nogle økonomiske fordele i økologi. Ofte opnår økologer bedre priser for deres produkter, ligesom der på nuværende tidspunkt er nogle meget fordelagtige tilskudsmuligheder.

Vi tilbyder et gratis omlægningstjek, hvor vi hjælper dig med at finde ud af, om økologi er vejen frem for din virksomhed. Hvis du er interesseret, så skynd dig at kontakte økologisk koordinator Lars Lyholm Johansen eller økologikonsulent Jesper Hansen. Vi udfører kun et begrænset antal gratis tjek.

Et omlægningstjek inkluderer 10 timers gratis rådgivning, hvor vores konsulent gennemgår fordele og ulemper ved omlægning til økologi. Du får svar på alle dine spørgsmål om økologi og – hvis økologi kan give værdi på din bedrift – en anbefaling om, hvordan og hvornår du med fordel kan omlægge, og hvilke produkter der kan være flest muligheder i at producere. Fx kan det være, at det er en fordel for dig kun at omlægge dele af din bedrift.

Økologi hos Patriotisk Selskab
Økologi er nu en gang en god forretning for mange, og derfor har vi hos Patriotisk Selskab besluttet at opgradere vores økologirådgivning. I sommers ansatte vi Jesper Hansen og pr. den 1. december ansatte vi Lars Lyholm Johansen. Sammen med planteavlskonsulent Mia Worsøe og driftsøkonom Simon Sepstrup Sørensen vil de fremover varetage Patriotisk Selskabs tværfaglige økologirådgivning.