11
Jan
Få vores persondatadrejebog og -skabeloner gratis

Det er snart ved at være et år siden, at persondataforordningen trådte i kraft. Indtil videre har Datatilsynet endnu ikke uddelt nogen bøder for sjusk med persondataene – og virksomheder har derfor fået en meget lang line i forhold til at blive klar til forordningen.

Men nu er det også på tide, at din virksomhed bliver klar, hvis den ikke allerede er det. Datatilsynet har varslet, at de første bøder vil blive givet i vinteren 2018/2019 – så det er jo nu.

Bødestørrelsen er på 0,5 % til 4 % af virksomhedens globale omsætning. Fire procent svarer for mange virksomheder til mere end overskuddet, og en bøde vil derfor være en stor økonomisk byrde. Så hellere bare få styr på persondataforordningen!

Vi hjælper dig gerne. Hvis du er medlem af Patriotisk Selskab , kan du gratis få vores drejebog til implementering af persondataforordning og vores skabeloner til databehandleraftaler, samtykker, fortegnelse, persondatapolitik, konsekvensanalyse m.v.

Drejebogen og skabelonerne er en stor hjælp til at holde overblik og sikre, at du husker alting, når du gør din virksomhed klar til persondataforordningen.

Kontakt juridisk seniorkonsulent Claus Munk – så sender han drejebog og skabeloner til dig.

Denne artikel er en del af en serie, hvor vi sætter fokus på persondataforordningen, og hvordan du kan gøre reglerne til en naturlig del af hverdagen i din virksomhed. Læs hele artikelserien HER.