Driftsanalyser

Med Driftsanalyser får du mulighed for at sammenligne dine resultater med andre jordbrugsvirksomheders – og heraf lære, hvad du kan gøre bedre og hvordan. Driftsanalyser indeholder sammenligningstal til benchmarking af resultater, herunder resultater fra vores internationale samarbejde, samt en række aktuelle artikler.

Hos Patriotisk Selskab har vi udgivet Driftsanalyser siden år 1967. Bogen udkommer en gang om året midt i november og viser resultaterne fra de unikke Virksomhedsanalyser, vi udarbejder for mere end hundrede større jordbrugsvirksomheder.

Det er realiserede tal, vi præsenterer i Driftsanalyser, og de er opdelt på produktions- og afgrødeniveau, hvilket betyder, at du kan sammenligne din virksomhed med andres i detaljer. Derudover kan du se prognoser for de kommende år for de enkelte driftsgrene.

Driftsanalyser udsendes til alle vores medlemmer. Hvis du ikke er medlem af Patriotisk Selskab, men gerne vil have bogen, så kontakt sekretær Jette Post. Pris: 400 kr. ekskl. moms.

Vil du gerne endnu lettere kunne sammenligne din virksomhed med andres? Så prøv vores digitale virksomhedsanalyse MyBusiness. Læs mere her.