Risikostyring

– Lær at styre uden om de risici, der truer din virksomhed

Hvad er det langsigtede mål for din virksomhed? Og hvilke potentielle risici kan stå i vejen for, at du når dine mål, både på den lange og den korte bane?

I forbindelse med udarbejdelsen af en strategi hjælper vi dig med at identificere og håndtere de væsentligste risici for din samlede virksomhed. Det sker ved, at vi sammen lægger en plan for, hvordan der skal styres uden om de forskellige risici.

Eksempelvis er der for mange landbrugsvirksomheder en stor risiko som følge af svingende råvarepriser. Her kan eksempelvis udformes en handelsstrategi, der sikrer, at virksomheden ikke kommer til at ligge inde med en stor del af avlen, når priserne er i bund, men derimod får dem solgt i delportioner, inden det går så galt. Selvom du med handelsstrategien ikke hver gang kan ramme den bedste pris, vil du på den lange bane gennemsnitligt opnå en konkurrencedygtig pris til en lavere risiko.

Kontakt virksomhedsrådgiver Carsten Hansen, hvis du har behov for hjælp til, hvordan du styrer uden om de potentielle risici, der kan stå i vejen for din virksomhed og dens udvikling.