09
Sep
Gratis rådgivning om vildtpleje!

udsolgtTILBUDDET OM GRATIS VILDT-RÅDGIVNING
ER DESVÆRRE UDSOLGT!

 

 

Vil du have et rigere dyreliv på din ejendom?

Så er vildtvenlige tiltag en oplagt mulighed – og vildtvenlige tiltag er ikke kun for ejendomme, hvor jagt er en del af årets gang. Lige nu tilbyder vi gratis rådgivning om vildtpleje.

På de fleste ejendomme er der områder, som kan anvendes til vildtvenlige tiltag, uden at det går ud over produktionen. Fokus på herlighedsværdierne er med til at fremme en helstøbt ejendom og giver mulighed for at udnytte de skæve arealer, og ofte er det ikke store arealer, der skal til. Det kan være en vildtstribe eller et tilplantet skævt hjørne i marken.

Lad os hjælpe med at få din vildtpleje til at gå op i en højere helhed. Vi bistår gerne med udarbejdelse af biotopplaner, naturplaner samt planlægning af vildt- og naturpleje, og vi giver gerne sparring om tiltag som f.eks. oprensning af søer, anlæg af billebanker, etablering af kunstgrave, etablering af foderpladser og redetræer.

Gratis rådgivning!
Kontakt miljøkonsulent Kristian Petersen og hør mere om mulighederne for din ejendom. Lige nu tilbyder vi gratis rådgivning om vildtpleje. Rådgivningen, der er støttet af 15. Juni Fonden, gælder alle.

Kristian Petersen kan kontaktes på tlf. 6315 5426 eller på mail: krp@patriotisk.dk. Det er efter ”først til mølle”-princippet.

15 juni fonden logo