23
Aug
Hvad koster korn egentlig i dag?!

Med et abonnement på Agromarkets og en skriftlig handelsstrategi er du godt kørende, når det kommer til kornhandlen.

Forhåbentlig er du i øjeblikket ved at være færdig med at høste et ikke alt for skuffende udbytte. Men én ting er udbyttets kvalitet og størrelse – mindst lige så vigtigt er det, at du sælger din høst til fornuftige priser.

Måske oplever du, at det er svært at finde ud af, hvornår du med fordel kan sælge – og måske har du endda prøvet at sælge for efterfølgende at finde ud af, at du ramte den allerlaveste pris.

Der er heldigvis hjælp at hente. Med et Agromarkets-abonnement kan du holde dig opdateret på markedet samt modtage sms’er, når der sker vigtige ændringer. Det bliver derfor lettere for dig at danne dig et overblik over, hvornår det er en god idé at sælge. Derudover har du mulighed for at deltage i diverse handelskurser.

Agromarkets, som består af uvildige rådgivere fra landets landboforeninger, overvåger dagligt råvare- og finansmarkederne verden over og baserer sine anbefalinger på anerkendte analysemetoder. Du er derfor hjulpet godt på vej, hvis du følger deres anbefalinger. Er du i tvivl, om et Agromarkets-abonnement til 1.900 kr./år er det rigtige for dig, har du mulighed for at prøve det gratis i fire uger.

Kontakt virksomhedsrådgiver Per Kristensen, hvis du vil høre mere.

Få ”ro i maven” med en skriftlig handelsstrategi
Hos Patriotisk Selskab anbefaler vi desuden, at du kombinerer dit Agromarkets-abonnement med en skriftlig handelsstrategi. I strategien skal du bl.a. svare på følgende:

  • I hvor mange/hvor store portioner skal høsten sælges?
  • Hvornår sælger du?
  • Hvad er en tilfredsstillende pris for dig?

 
Med handelsstrategien får du altså struktur på handlen samt tryghed for, at du ikke kommer til at ligge inde med usolgt korn. Sidst men ikke mindst får du ”ro i maven” – du følger jo en fast strategi, hvor de overordnede beslutninger er taget på forhånd og behøver derfor ikke at bekymre dig om handel hele tiden.

Kontakt virksomhedsrådgiver Per Kristensen for en god snak om din kornhandel – og find ud af, hvad korn egentlig koster i dag.