Jurist til fast ejendom

Kunne du tænke dig en spændende og udfordrende arbejdsdag, hvor du rådgiver om handel med fast ejendom og virksomhedsoverdragelser – og hvor der er god mulighed for at gøre karriere, samtidig med at der er plads til familie og fritid? Så er du måske vores nye kollega!

Om jobbet
Patriotisk Selskab er et konsulenthus for professionelle jordbrugsvirksomheder, og din primære opgave bliver at yde juridisk rådgivning i forbindelse med køb og salg af fast ejendom og virksomhedsoverdragelser.

Vi rådgiver i mange komplekse ejendomshandler, hvorfor stillingen kræver et skarpt blik for sagernes individuelle forhold og evnen til at samarbejde tværfagligt. Du kommer f.eks. til at samarbejde med vores miljøkonsulenter om screening af ejendomme og med vores økonomikonsulenter ved generationsskifter. Du vil også få et tæt samarbejde med vores juridiske sekretariat ifm. berigtigelse af handler.

Nogle af dine opgaver bliver:

 

Virksomhedens størrelse taget i betragtning har vi et af landets største juridiske rådgivningsteams specialiseret i jordbrug. Du får således rig mulighed for at specialisere dig i handel med fast ejendom – men vil også få opgaver inden for andre områder afhængigt af dine interesser og kompetencer.

Foruden ejendomshandler rådgiver vi bl.a. om miljøret, forpagtning, familie- og arveret, dødsboer, ansættelsesret, konflikthåndtering, lejeret, selskabsret, persondata og inkasso.

Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, men hvis du ønsker deltid, er der også mulighed for det.

Om dig
Du er uddannet cand.jur. og har gerne erfaring som rådgiver, f.eks. som advokat. Du er vant til at beskæftige dig med ejendomshandler eller ønsker at specialisere dig inden for området.

Du er udadvendt og i dit rette element, når du kommunikerer med kunderne. Du kan lytte, spørge ind til deres behov og forklare kompliceret viden, så det er til at forstå. Samtidig er det afgørende, at du har et højt fagligt niveau og en veludviklet sans for detaljen.

Det er ligeledes centralt, at du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine egne opgaver, samtidig med at du kan indgå i et team og arbejde tværfagligt. Du skal være tillidsvækkende og god til at opbygge relationer såvel internt som eksternt, da det er herigennem, vi henter nye opgaver hjem.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en stilling med spændende og udfordrende opgaver, hvor der er god mulighed for at gøre karriere, samtidig med at arbejdstiden er fleksibel, og der er plads til fritid ved siden af.

Vores vision er at være den foretrukne rådgiver for de dygtigste jordbrugsvirksomheder, hvilket kræver, at kvaliteten af vores rådgivning er i top. Du har derfor gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Patriotisk Selskab har ca. 80 medarbejdere – og du får således en masse fagligt stærke kolleger, som du kan sparre med, både i og uden for din afdeling. Du bliver en del af et socialt velfungerende team, som er præget af et godt sammenhold og en uformel omgangstone.

Som ny medarbejder får du bl.a. en skræddersyet introduktionsplan samt en plads i vores interne netværksgruppe for nye medarbejdere, så du lærer organisationen og kollegerne godt at kende fra start. Vi har desuden frokostordning, en aktiv personaleforening og kunstforening.

Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Ansøgning
Ansøgning, cv og eksamenspapirer uden CPR-nr. sendes til HR-konsulent Anne Jensenjurist@patriotisk.dk.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi indkalder derfor løbende kandidater til samtale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefjurist Rikke Bjerre Gade på tlf. 6315 5478 / 2677 3323.

Du finder stillingsopslaget som pdf her.