Fremsynet konsulent til miljørådgivning af landbruget

Landbruget står over for en række miljømæssige udfordringer – kunne du tænke dig at hjælpe landmændene med at løse disse og imødekomme fremtidens lovgivning? Hvis du kan svare ja til dette – og du samtidig gerne vil arbejde med husdyrregulering og bæredygtighed i praksis og ønsker dig en stilling med et stort ansvar, hvor du får lov at skabe din egen hverdag – så er du måske Patriotisk Selskabs nye miljøkonsulent.

Om stillingen
Dansk landbrug kigger ind i en fremtid, hvor miljødagsordenen kommer til at fylde mere. I det lys ønsker vi os en ny miljøkonsulent, som kan være med til at styrke Patriotisk Selskab og vores medlemmers virksomheder.

Dit fokusområde bliver miljøregulering af husdyrbrug. Hvad du mere specifikt kommer til at arbejde med vil i høj grad afhænge af, hvad der sker af nye ting på området. Men vi kan forsikre dig om, at du skal være med til at udvikle og formidle de projekter og løsninger, der skal sikre, at landbruget kan opfylde kommende lovgivning om miljø og følge med trenden om at være bæredygtig.

Du får stor indflydelse på stillingens indhold og kan selv tilrettelægge din hverdag.

Som det ser ud nu, vil dine faste arbejdsområder bl.a. være:

 

Du får daglig kontakt til nogle af landets største og mest professionelle landbrugsvirksomheder, både over telefon, mail og ved kundebesøg.

Miljøteamet hos Patriotisk Selskab, som du bliver en del af, er et mindre team, hvor vores opgaver overlapper hinanden, og du kommer derfor også til at berøre andre fagområder som fx ansøgninger om tilskud og høringssvar.

Miljøteamet er organisatorisk og fysisk placeret i samme afdeling som juristerne, hvilket giver optimal mulighed for tværfagligt samarbejde. Samarbejdet i afdelingen fungerer godt, og vi har en åben og humoristisk omgangstone. Arbejde skal være sjovt, og noget man glæder sig til, så det gør vi en dyd ud af.

Om dig
Vi lægger vægt på, at du kan se dig selv i rollen som rådgiver for landbruget og har en oprigtig interesse i at hjælpe landmændene til at få det bedste ud af den lovgivning, der nu en gang skal overholdes.

Herudover er det vigtigt, at du er selvstændig og kan være med til at skabe dit eget job. Du kan spotte, hvad det næste nye bliver og er i stand til at omsætte det til rådgivning. Samtidig er du forretningsorienteret og forstår vigtigheden af at gøre opmærksom på rådgivningen via markedsføring.

Hvis du har praktisk erfaring med miljøgodkendelser, enten inden for landbruget eller industrien, er det en fordel. Det samme gælder, hvis du har erfaring med natur- og vandprojekter.

Vi forestiller os, at du er uddannet jordbrugsteknolog, agronom eller ingeniør, men det kan også sagtens være, at du har en anden uddannelse.

Vi tilbyder
Patriotisk Selskab består af i alt ca. 80 medarbejdere. Udover ”Husdyr- miljø- og juraafdelingen”, som du bliver ansat i, har vi også en økonomiafdeling og en planteavlsafdeling, der ligeledes yder rådgivning til landbrugsvirksomheder.

Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere er fagligt stærke, og derfor vil du opleve, at din udvikling bliver prioriteret, fx gennem uddannelse og kurser.

Herudover prioriterer vi det sociale sammenhold i virksomheden. For at fremme dette har vi både kantineordning, personaleforening og kunstforening.

Når du starter hos os, får du en skræddersyet introduktionsplan, og du får en plads i vores interne netværksgruppe for nye medarbejdere, så du lærer organisationen og kollegerne godt at kende fra start.

Stillingen er på 37 timer om ugen med flextid.

Ansøgning
Ansøgning, cv og eksamenspapirer (uden CPR-nr.) sendes til HR-konsulent Anne Jensen på miljoe@patriotisk.dk.

Vi behandler løbende de indkomne ansøgninger og tager jobopslaget af nettet, når den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Christian H. Vesterager.

Her kan du downloade en pdf-version af stillingsopslaget.