Juridisk konsulent med speciale i miljøret

Er du specialiseret inden for miljøret? Kunne du tænke dig at rådgive nogle af landets dygtigste landbrugsvirksomheder? Ønsker du en fleksibel hverdag med plads til fritid og familie? Og vil du gerne arbejde i et velfungerende og fagligt dygtigt team med god plads til sparring? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så er du måske Patriotisk Selskabs nye juridiske konsulent.

Patriotisk Selskab er en rådgivningsvirksomhed i Odense, hvor ca. 80 engagerede medarbejdere yder rådgivning til landbrugsvirksomheder inden for bl.a. økonomi, regnskab, planteavl, miljø og jura. Da vi ønsker at styrke den juridiske rådgivning over for vores kunder, søger vi en ny kollega til vores juridiske team.

Dine arbejdsopgaver
Din primære opgave er at yde selvstændig juridisk rådgivning til vores kunder og varetage den tilhørende sagsbehandling og administration.

Du får ansvaret for vores miljøretlige rådgivning og får dermed rig mulighed for at præge den videre udvikling af området. Øvrige arbejdsopgaver vil være behandling af klagesager og udarbejdelse af forpagtningsaftaler.

Udover dine kolleger fra Team Jura kommer du også til at varetage kundesager sammen med kolleger fra andre afdelinger. Du skal derfor være klar på at blive udfordret af andre faglige vinkler end den juridiske og være god til at formidle viden til dine kolleger.

Som en del af vores jurateam skal du desuden være i stand til at løse opgaver af forskelligartet juridisk karakter. Vi dækker bredt inden for det erhvervs- og privatretlige område og skal kunne bistå hinanden i perioder med ferie, sygdom og lignende.

Om dig
Du er uddannet cand.jur. med interesse for miljøret. Vi forestiller os, at du har relevant erhvervserfaring, men nyuddannede kommer også i betragtning til stillingen.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med landbrugsret, behandling af klagesager (myndighedshåndtering) og udarbejdelse af forpagtningsaftaler.

Du er åben og i dit rette element, når du kommunikerer med kunderne. Du kan lytte, spørge ind til kundens behov og forklare kompliceret viden på en måde, så kunden forstår det. Det er desuden vigtigt, at du tør være opsøgende over for kunderne, når der skal hentes nye opgaver hjem.

Derudover er det nødvendigt, at du er god til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine egne opgaver, samtidig med at du kan indgå i et team og arbejde tværfagligt.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en stilling med spændende og udfordrende opgaver, hvor der er god mulighed for at gøre karriere, samtidig med at arbejdstiden er fleksibel, og der er plads til familie og fritid.

Teamet, du kommer til at indgå i, er socialt velfungerende og har en uformel og respektfuld omgangstone.

Patriotisk Selskabs vision er at være den foretrukne rådgiver for de dygtigste landbrugsvirksomheder, hvilket kræver, at kvaliteten af vores rådgivning er i top. Dine muligheder for personlig og faglig udvikling er derfor gode.

Du får desuden en masse fagligt stærke kolleger, som du kan sparre med, både i og uden for din afdeling.

For at øge sammenholdet på tværs af afdelinger og fagligheder har vi en intern netværksgruppe for nye medarbejdere. Den bliver du en del af. Herudover får du et grundigt introduktionsforløb til nøglepersoner i virksomheden.

Vores personaleordninger omfatter bl.a. kantineordning, pensionsordning og sundhedsforsikring, ligesom vi har en personaleforening og en kunstforening. Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Ansøgning
Ansøgning, cv og eksamenspapirer uden CPR-nr. sendes til HR-konsulent Anne Jensenjura@patriotisk.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi indkalder derfor løbende kandidater til samtale. Vi henviser i øvrigt til vores privatlivspolitik for ansøgere, som ligger på vores hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefjurist Rikke Gade Trinskjær eller direktør Christian H. Vesterager.