Jurist til landbrugsrådgivning

Kunne du tænke dig en spændende og udfordrende stilling, hvor din primære opgave er at yde juridisk rådgivning til landbrugsvirksomheder – og hvor der er god mulighed for at gøre karriere, samtidig med at der er plads til familie og fritid? Så læs videre.

Om jobbet
Din primære opgave bliver at yde juridisk rådgivning til professionelle landbrugsvirksomheder.

Patriotisk Selskab har – virksomhedens størrelse taget i betragtning – et af landets største juridiske rådgivningsteams specialiseret i landbrug.

Vi yder rådgivning og løser opgaver inden for især miljøret, forpagtning, familie- og arveret, dødsboer, ansættelsesret, ejendomshandel, konflikthåndtering, lejeret, selskabsret, persondata og inkasso.

Du kommer til at arbejde specialiseret med ejendomshandler med primær vægt på landbrugsejendomme og i kombination med et eller flere andre fagområder.

Du får et tæt samarbejde med de andre jurister samt vores juridiske sekretærer, ligesom du i konkrete kundesager kommer til at arbejde tværfagligt sammen med Patriotisk Selskabs øvrige konsulenter. Det kan både være miljøkonsulenterne – som er placeret i samme afdeling som juristerne – økonomikonsulenterne og planteavlskonsulenterne.

Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, men hvis du ønsker deltid, er der også mulighed for det.

Om dig
Du er uddannet cand.jur. og har relevant erhvervserfaring fra en lignende stilling. Du ønsker at specialisere dig i handel med fast ejendom.

Du er åben og i dit rette element, når du kommunikerer med kunderne. Du kan lytte, spørge ind til kundens behov og forklare kompliceret viden på en måde, så kunden forstår det. Det er desuden vigtigt, at du tør være opsøgende over for kunderne, når der skal hentes nye opgaver hjem.

Derudover er det nødvendigt, at du er god til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine egne opgaver, samtidig med at du kan indgå i et team og arbejde tværfagligt.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en stilling med spændende og udfordrende opgaver, hvor der er god mulighed for at gøre karriere, samtidig med at arbejdstiden er fleksibel, og der er plads til fritid ved siden af.

Patriotisk Selskab består af ca. 80 medarbejdere – og du får derfor en masse fagligt stærke kolleger, som du kan sparre med, både i og uden for din afdeling.

Teamet, du kommer til at indgå i, er socialt velfungerende og har en uformel og respektfuld omgangstone.

Patriotisk Selskabs vision er at være den foretrukne rådgiver for de dygtigste landbrugsvirksomheder, hvilket kræver, at kvaliteten af vores rådgivning er i top. Dine muligheder for personlig og faglig udvikling er derfor gode.

Som ny medarbejder får du bl.a. en skræddersyet introduktionsplan samt en plads i vores interne netværksgruppe for nye medarbejdere, så du lærer organisationen og kollegerne godt at kende fra start.

Herudover har vi kantineordning, personaleforening og kunstforening.

Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Ansøgning
Ansøgning, cv og eksamenspapirer uden CPR-nr. sendes til HR-konsulent Anne Jensenjurist@patriotisk.dk.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi indkalder derfor løbende kandidater til samtale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefjurist Rikke Bjerre Gade på 6315 5478 / 2677 3323.