Jurist til Patriotisk Selskab

Vil du være med til at give juridisk rådgivning til nogle af landets dygtigste jordbrugsvirksomheder? – Og har du lyst til at blive en del af et rigtig godt team,  som sammen yder kunderne værdifuld sparring og service? Så læs videre her.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Patriotisk Selskab er en rådgivningsvirksomhed i Odense, hvor ca. 80 engagerede medarbejdere yder rådgivning til professionelle jordbrugsvirksomheder inden for hovedområderne økonomi & regnskab, planteavl, husdyr, miljø og jura.

Vi oplever stadig tilgang af kunder og opgaver inden for det juridiske område, og vi søger derfor en ny kollega til vores juridiske team som består af to erfarne jurister. Vi er en virksomhed, hvor trivsel, gode sociale relationer og fleksibilitet i hverdagen vægtes højt, samtidig med at vi skaber kvalitetsløsninger og værdi for vores kunder.

Hos os er varen rådgivning, og derfor prioriteres den faglige og personlige udvikling højt. Det er således en stilling med spændende opgaver, rigtig gode kolleger og gode muligheder for udvikling.

Rådgivningsområder
Som juridisk rådgiver vil du skulle yde selvstændig juridisk rådgivning til kunder og kolleger samt varetage den tilhørende sagsbehandling og administration.

Vi forventer, at du har generelt gode juridiske kundskaber og gerne erfaring med eller interesse for selskabsret, fast ejendom og tinglysning. Der kan dog også forekomme opgaver af anden juridisk karakter som for eksempel generationsskifte og kontraktsret. Det er derfor vigtigt, at du har et solidt og bredt juridisk fundament.

Lidt om dig
Som person er du åben og udadvendt og i dit rette element, når du kommunikerer med kunder.
Du er god til at lytte, til at spørge ind til kundens behov og formidle kompliceret indhold på en klar og let tilgængelig facon.

Du er god til at arbejde effektivt og få afsluttet dine opgaver hurtigt og korrekt. Du har en solid arbejdskapacitet, der gør, at du kan bevare overblikket, også når der er meget travlt. Vores juridiske rådgivere arbejder som et team, der både kan give hinanden sparring og hjælpe hinanden ved spidsbelastninger. Det er derfor vigtigt, at du kan lide at arbejde som team, og at du har lyst til at bidrage til gruppens fælles succes gennem et godt samarbejde.

Kvalifikationer
Du er uddannet cand.jur. og gerne advokat med et højt fagligt niveau samt erfaring med selvstændig juridisk sagsbehandling. Det er afgørende, at du har forretningsmæssig forståelse og en kommerciel tilgang til opgaveløsningen. Det er vigtigt, at du har gode sproglige kundskaber i dansk og engelsk. Det vil være en fordel, hvis du har indsigt i landbrugsbranchen. It-mæssigt er du en erfaren bruger af Office pakken.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2015 eller efter aftale. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Lisbeth Shooter på mobil: 2811 6199.

Ansøgning med CV og karakterudskrift sendes via e-mail til mn@patriotisk.dk. Ansøgningsfrist er den 5. marts 2015 kl. 12.00. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Se stillingsopslaget i PDF.