Kommunikationsassistent (studiejob 7 timer om ugen)

Er du i gang med at uddanne dig til fx cand.merc. eller cand.mag., og kunne du tænke dig noget reel kommunikationserfaring at smide på cv’et?

Hos Patriotisk Selskab har vi brug for en engageret studentermedhjælper 7 timer om ugen til at assistere vores kommunikationskonsulent i arbejdet med ekstern kommunikation.

Om stillingen
Patriotisk Selskab er en rådgivningsforening for professionelle landmænd, og et af de væsentligste
formål med vores eksterne kommunikation er at bakke op om salget af rådgivning og
medlemskaber.

Det gør vi via vores hjemmeside, nyhedsbrev, sociale medier og pressen, hvortil du vil komme til at producere og eksekvere indhold. Ofte vil der være tale om fagligt kompliceret stof – det kan fx være juridisk, planteavlsteknisk eller økonomisk – som skal formidles på en måde, så ”almindelige mennesker” kan forstå det. En væsentlig del af jobbet er derfor også at sætte dig ind i stoffet, hvilket fx kan ske via research på nettet eller samtaler med kolleger.

På de sociale medier arbejder vi desuden med andre og mere personrelaterede historier om bl.a. vores medarbejdere – også her får du lov at hjælpe til.

Herudover vil vi indimellem kunne få brug for din hjælp til at tage en vagt i receptionen, hvis vores faste receptionister ikke er på arbejde. Her skal du tage imod gæster samt modtage telefonopkald til Patriotisk Selskabs hovednummer. Vagter i receptionen er inkluderet i dine 7 timer om ugen.

Om dig
Du er i gang med en relevant bachelor- eller kandidatuddannelse, fx Brand Management and
Marketing Communication, International Virksomhedskommunikation, Medievidenskab eller
Journalistik.

Vi lægger vægt på, at du har styr på grammatikken og er en stærk tekstsmed med en god målgruppeforståelse.

Herudover er det vigtigt, at du forstår forskellen på de kommunikationskanaler, vi benytter os af, og at du kan bevare det kølige overblik, når mange historier skal eksekveres samtidig – på tværs af de forskellige kanaler.

Det praktiske
Patriotisk Selskab består af ca. 80 medarbejdere, herunder mange akademikere. Vi holder til på
Ørbækvej i Odense (tæt på Syddansk Universitet).

Vi aftaler i fællesskab, hvornår du skal arbejde, og vi har selvfølgelig forståelse for, at du skal passe dit studie og dine eksaminer. Arbejdstiden på de 7 timer kan fordeles på en eller to hverdage om ugen i tidsrummet mellem kl. 8 og 16, hvor kontoret har åbent.

Opstart i jobbet og løn efter aftale.

Søg stillingen
Hvis du ønsker at søge stillingen, så send en ansøgning, dit cv og et udtræk af dine karakterer fra universitetet – alt sammen uden CPR-nummer – til HR-konsulent Anne Jensen på
studentermedhjaelper@patriotisk.dk. Ansøgningerne behandles løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent
Charlotte Bogh Poder.

Du kan se stillingsopslaget som pdf her.