Kommunikationsassistent (studiejob ca. 8-10 timer ugentligt)

Er du i gang med at uddanne dig til fx cand.merc. eller cand.mag., og kunne du tænke dig noget reel kommunikationserfaring til CV’et?

Hos Patriotisk Selskab har vi brug for en engageret studentermedhjælper til at assistere vores kommunikationskonsulent i arbejdet med ekstern kommunikation.

Om stillingen
Patriotisk Selskab er en rådgivningsforening for professionelle landmænd, og et af de væsentligste formål med vores eksterne kommunikation er hermed at bakke op om salget af rådgivning og medlemskaber.

En af dine første opgaver bliver at lægge en strategi for Patriotisk Selskabs færden på sociale medier. Her vil vi nemlig gerne forbedre os, især med henblik på at nå ud til landmænd, som ikke er medlem af Patriotisk Selskab i forvejen. Når strategien er lagt, skal du sammen med kommunikationskonsulenten føre den ud i livet.

Herudover kan du – afhængig af dine kompetencer og interesser – bl.a. komme til at arbejde med:

 

Om dig
Du er i gang med en relevant bachelor- eller kandidatuddannelse, fx Brand Management and Marketing Communication, International Virksomhedskommunikation, Medievidenskab eller Journalistik.

Vi lægger vægt på, at du er i stand til at skrive både flydende og fejlfrit, og at du har forståelse for forskellen på de kommunikationskanaler, vi benytter os af, når du skal producere indhold hertil.

Da mange af de tekster, du skal producere, omhandler fagligt kompliceret stof, er det desuden vigtigt, at du formår at spørge ind og forstå – og dernæst formidle stoffet på en måde, der er fængende for målgruppen.

Hvis du har erfaring med at administrere en Facebook-side eller en side på et andet socialt medie, er det en fordel. Men ellers skal du bare have mod på at give dig i kast med det.

Det praktiske
Patriotisk Selskab består af ca. 80 medarbejdere, herunder mange akademikere. Vi holder til på Ørbækvej i Odense (tæt på Syddansk Universitet).

Vi aftaler i fællesskab, hvornår du skal arbejde, og vi har selvfølgelig forståelse for, at du skal passe dit studie og dine eksaminer. Arbejdstiden er ca. 8-10 timer om ugen fordelt på to hverdage i tidsrummet mellem kl. 8 og 16, hvor kontoret har åbent.

Opstart i jobbet og løn efter aftale.

Søg stillingen
Hvis du ønsker at søge stillingen, så send en ansøgning, dit CV og et udtræk af dine karakterer fra universitetet – alt sammen uden CPR-nummer – til HR-konsulent Anne Jensen på studentermedhjaelper@patriotisk.dk. Ansøgningerne behandles løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Charlotte Poder.

Se stillingsopslaget i PDF-version – KLIK HER.