Konsulent til økonomisk svinerådgivning

Kan du hjælpe nogle af landets dygtigste svineproducenter med at optimere deres bundlinje? Så har vi det rette job til dig.

Hos Patriotisk Selskab søger vi en økonomikonsulent til rådgivning af landbrugsvirksomheder med svineproduktion.

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du i samarbejde med vores driftsøkonomer kommer til at spille en central rolle for videreudviklingen af vores digitale benchmarking-platform MyBusiness. Vi får bl.a. behov for dine input til, hvad MyBusiness skal kunne, og hvilke ændringer der skal foretages i programmet, for at vi bedre kan udnytte de mange benchmarking-muligheder i rådgivningen.

Dine arbejdsopgaver

 

Om dig
Vi forestiller os, at du er uddannet cand.agro., cand.oceon., cand.oceon.agro., cand.polit., cand.merc., agrarøkonom eller tilsvarende, og at du har et godt kendskab til svineproduktion. Det er en fordel, hvis du har erfaring med rådgivning.

I dagligdagen trives du med at opsøge kunderne og er god til at tage initiativ. Herudover falder det dig naturligt at følge dine opgaver til dørs, og du lægger stor vægt på at nå i mål med kvartalsanalyserne til tiden.

Når du rådgiver kunderne, er det vigtigt, at du har overblik over virksomheden og først og fremmest fokuserer på bundlinjen snarere end på de enkelte elementer i svineproduktionen. Du er desuden dygtig til at forklare kunden, hvad tallene betyder, og hvad der i praksis skal til for at optimere økonomien de kommende kvartaler og på endnu længere sigt. Skulle kunden i første omgang være uenig i dine betragtninger, lader du dig ikke slå ud, men håndterer derimod uenigheden med respekt for såvel kunden som din egen faglige stolthed.

Herudover er du typen, der – frem for en papirblok – tager din tablet med under armen, når du skal på kundebesøg. Du synes, at it gør hverdagen nemmere, du finder det sjovt at transformere data til brugbar viden, og du interesserer dig for, hvordan denne viden kan styrke rådgivningen.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du får lov at sætte et afgørende præg på Patriotisk Selskabs udvikling og være med til at løfte svinerådgivningen til et nyt niveau – samtidig med at du gør en forskel for nogle af landets dygtigste svineproducenter.

Du får plads i vores økonomiafdeling – virksomhedens største afdeling fyldt med eksperter på en lang række områder. Der er derfor masser af gode kolleger, som du kan udveksle viden og erfaring med – i såvel som uden for afdelingen.

Når du bevæger dig rundt på gangene i Patriotisk Selskab, vil du opleve, at tonen medarbejderne imellem er positiv, og at venskabelige drillerier bringer smil på læberne i en til tider hektisk hverdag.

Vi er i alt godt 80 medarbejdere og rådgiver professionelle landbrugsvirksomheder i hele landet inden for bl.a. økonomi, regnskab, planteavl, miljø, jura og strategi. Høj faglighed i rådgivningen vægtes højt – og som medarbejder hos Patriotisk Selskab vil du derfor opleve, at din faglige udvikling bliver prioriteret gennem fx uddannelse og kurser.

Arbejdstiden i økonomiafdelingen tilpasses arbejdsmængden på forskellige tidspunkter af året og er således 37 timer om ugen fra 1. oktober til 31. januar, 39,5 timer fra 1. februar til 31. maj og 34,5 timer fra 1. juni til 30. september. Herudover har du flextid – for så længe dine opgaver bliver løst tilfredsstillende, stoler vi på, at du godt selv kan prioritere din tid.

Ansøgning
Ansøgning, cv og eksamenspapirer uden cpr-nr. sendes til HR-konsulent Anne Jensenkonsulent@patriotisk.dk.

Vi behandler løbende de indkomne ansøgninger og tager jobopslaget af nettet, når den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Thomas Skøtt.

Vi henviser i øvrigt til vores privatlivspolitik for ansøgere.

Se ansøgningen som PDF.