Miljøkonsulent til rådgivning af landbrugsvirksomheder

Er du vild med kundekontakt, og kunne du tænke dig at rådgive nogle af landets dygtigste landbrugsvirksomheder i forbindelse med miljøreguleringen af deres produktioner? Vil du gerne have en hverdag, som du selv tilrettelægger, og hvor du samtidig har et tæt samarbejde med kollegerne? Så er du måske vores nye miljøkonsulent.

Vi tilbyder
Som miljøkonsulent hos Patriotisk Selskab har du daglig kundekontakt til ejerne af nogle af landets største og mest professionelle landbrugsvirksomheder.

Med tiden vil du lære kunderne og deres virksomheder godt at kende, og du vil ofte kunne se, hvilke projekter og tiltag, der kan gøre en forskel for den enkelte kunde, og foregribe udfordringer i den enkelte virksomhed, før de opstår. Kommer der fx et nyt lovforslag, vil du hurtigt kunne se, hvilke kunder det berører og give dem besked om deres muligheder.

Faglige udfordringer i jobbet er der masser af – og med det store fokus på miljølovgivningen hos politikerne, bliver der næppe færre.

Du får frihed til selv at tilrettelægge din egen hverdag. Kundeopgaverne skal indhentes og løses – men du finder selv ud af, hvornår du gør hvad og hvordan.

Dermed ikke sagt, at du kommer til at stå alene med det hele. Du bliver en del af et lille miljøteam, hvor hver medarbejder har sit eget fokusområde. Dit bliver miljøregulering af landbruget. Det kan fx indebære at skaffe miljøgodkendelser til husdyrbrug, rådegive i miljøsager, screene ejendomme ved ejendomskøb og søge tilskud til produktionsudstyr.

Samtidig overlapper opgaverne i teamet hinanden. Vores kontorpladser ligger side om side, så vi taler indgående sammen hver eneste dag og har faglig sparring på alle typer af opgaver.

Vi har også et godt samarbejde med resten af Patriotisk Selskab – heriblandt særligt juristerne, som vi sidder i afdeling med. Vi er en meget social afdeling, og vi har en fri og meget munter omgangstone.

Opgaver
Du kommer primært til at rådgive og assistere kunderne i forbindelse med miljøregulering – hvad enten der er tale om reguleringen af deres husdyrbrug eller miljøtiltag i landbrugslandet, der påvirker deres drift. Det indebærer bl.a.:

 

Herudover kommer du til at varetage sager og deltage i udarbejdelsen af høringssvar, fx i forbindelse med Natura 2000, vandplaner og lignende lovegivning, der griber ind i husdyrreguleringen. Slutteligt arbejder afdelingen meget med rådgivning inden for de mange typer af tilskud, der gives til både naturprojekter og miljøforbedringer.

Om dig
Du har:

 

Som person er du initiativrig, og du trives med kundekontakt – det er vigtigt, at du tør at være opsøgende, når der skal hentes nye opgaver hjem. Nogle gange kan der gå lang tid, fra en opgave påbegyndes, til den afsluttes – fx hvis det er en opgave, der indebærer omfattende myndighedsbehandling. Her er du i stand til at bevare engagementet og tage ansvar for, at opgaven dribles sikkert i mål. Som kollega er du åben for input, når du skal løse dine opgaver, og du inddrager gerne en kollega, hvis han eller hun kan øge kvaliteten af det færdige produkt.

Om Patriotisk Selskab
Patriotisk Selskab består af i alt godt 80 medarbejdere, der rådgiver landbrugsvirksomheder i hele landet inden for bl.a. økonomi, regnskab, planteavl, strategi, jura og miljø. Vi har fire afdelinger i huset: En økonomiafdeling, en planteavlsafdeling, en administrationsafdeling samt en husdyr-, miljø- & juraafdeling. Sidstnævnte bliver du en del af.

Vi vil gerne være den foretrukne rådgiver for professionelle landbrugsvirksomheder, og derfor lægger vi vægt på, at vores medarbejderes faglige ballast skal være i orden. Som medarbejder hos Patriotisk Selskab vil du hermed opleve, at din faglige udvikling bliver prioriteret gennem fx uddannelse og kurser.

For at øge sammenholdet på tværs af afdelinger og fagligheder har vi en intern netværksgruppe for nye medarbejdere. Den bliver du en del af. Herudover får du et grundigt introduktionsforløb til nøglepersoner i virksomheden.

Vores personaleordninger omfatter bl.a. kantineordning, pensionsordning og sundhedsforsikring, ligesom vi har en personaleforening og en kunstforening.

Ansøgning
Ansøgning, cv og eksamenspapirer uden CPR-nr. sendes til HR-konsulent Anne Jensenmiljoe@patriotisk.dk.

Vi behandler løbende de indkomne ansøgninger og tager jobopslaget af nettet, når den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Kristian Petersen.

Vi henviser i øvrigt til vores privatlivspolitik for ansøgere.